Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

KANGO JAKOMU SATIYORUM SEBEBI NISANLIM

COK IYI EGITIMLI OLAN JAKOMU SATIYORUM CUNKU ELIMDE 4 TEN FAZLA OLDU VE CIKICAK OLAN YAVRULARLA BERABER 12 ADET OLACAK OYUZDEN EGITIMLI OLAN JAKOLARIMI SATMAYA KARAR VERDIM SATIN ALMAK ISTEYEN AMA SADECE COK IYI BAKILMASI GEREKIYOR AYNI BIR BEBEK GIBI ALICI OLACAK ARKADASLARIMA DUYRULUR...S.Ç.S.A.Ş.E

img

umitcerit_80

19 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili arkadaşım belki görmüşündür ben de jako alcam ama ne kadar istiyon fazla veriyi günler

img

the_cansins_world

19 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, ben hayvanları çok seven çocuklarıma hayvan sevgisini aşılamayan çalışan bir babayım. onlar ile birlikte büyüyecek yavru jako arıyorum. anladığım üzere elinde yeni çıkmış veya çıkacak yavrular var. bunların içinde yeme düşmüş bir jakon var ise vede satmayı düşünüyorsan 0532 471 93 03 numaralı telefonumdan bana ulaşır veya cevap yazarsan çocuklar adına sana minnettar kalırım. selamlar ercan.

img

ercanozbekoglu

19 yıl 4 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgili arkadaşım ben öğretmenim jakolrından birini almak istiyorum 05426728061 i çaldırısan ben seni ararım izmirdeyim

img

metinsem

19 yıl 4 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasım jakomu uretmeye basladın;tımneh mi yoksa congomu uretıyorsun.msn adresım [email protected]ıraz bılgı alabılırmıyım

arkadaşım ciddi olarak jako arıyorum. Yavru olanlarlada ilgileniyorum. detaylı açıklamayı varsa resimleri [email protected] adresine gönderirsen sevinirim. yavru olanlar da olur.

img

osmancicek86

19 yıl 4 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğitimli olan jakomu satıcagım fıtatı 650 dolar 05057026387

img

umitcerit_80

19 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam umitcerit_80 ;

Jakoya çok para istiyorsun Thumbs Down

Sevgiler.