Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı
çok ilginç - 2.sayfa
Arkadaşlar benim 5-6 aylık bir kedim var onu yağmurlu ve soğuk bir gün çocukların elinden kurtardım bakamam diye bir evin bahçesine bıraktım! sonra yoluma devam ediyordumki birde ne göreyim? kedicik duvarı aşıp yanıma doğru koşuyor! ogünden beri yanımda kerata. Size bir sorum olacak şimdi kedimle GÖZGÖZE GELDİĞİMİZDE ÖN PATİLERİNİ SIRAYLA YERE DEYDİRİYOR ( SANKİ HAMUR YUĞURUR GİBİ ) BUNUN sebebi ne olabilir? bilen varmı bu durumda çok sevimli oluyor anlatamam...
selamlar kerdeş bendede paşa var erkek 3 yaşında erkek kedi.onu ben 1 hatalıkken koynumda yatırdım bır gun kokumu aldı benı annesı sanıyor.şimdi uyurken kuyruğunu emerek uyuyor.vede ben koltukta uzanmışken gelip göbeğime çöreklenip patilerıyle bırını bastırıp bırını kaldırıyor.yanı yatacağı yerı yumusatıp sonra kuyruğunu emerek uyumaya bayılıyor....tüm hayvan severlere gönülden selamlar sevgiler....HAYVANLARIN YAŞAM HAKKINA SAYGI GÖSTERENLER GERÇEK DÜNYADAKİ YAŞAMLARINDA SAYGI GÖRECEKLERDİR.
ewt annelerine emerken yapıolar kedimin annesi ewde yaşıodu bende kedimi bakmaya giderken görüodum :)