Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

Satılık akvaryum 100x50x60h(İZMİR)

Arkadaşlar elimde bulunan 1yıllık 100x50x60h akvaryumumu satıyorum 10mm cam kalınlığı komple kapalı kapak 80cm grolüx ve mavi florasan,dolphin c 500 içi full dış filtre,taban taşları ve sehpası ile 300ytl dir.Eğer ısıtıcı ve diğer hava motoru istenirse ona göre onlarada fiat verilir,sehpası mdflam ve suntalam değildir çok özel malzemeden yapılmıştır akvaryumun eski resimi http://www.akvaryumlar.com/detail-atanitim.asp?ID=92 5 tane papağan 13-14cm 3 tane 11cm 1 tane 9cm 1 tane,sarı prenses 1 tane 15cm erkektir ve 3 tane vatoz 32-14-8cm balıkların toplam fiatı 250ytldir [email protected] yada 0505 404 18 91 den ulaşabilirsiniz

img

suleyman

20 yıl 5 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, sadece akv. satıyormusunuz? Fiyat verebilirmisiniz? Ben amasya / merzifondayım. Anlaşırsak gönderme imkanınız olurmu? Teşekkürler.

img

mserdarmutlu

19 yıl 4 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım sadece akv satabilirim ama oraya nasıl gönderirim bilemiyorum,akvaryumun sehpasınıda alırsan daha iyi olur dış filtreyi almana gerek yok olumlu olumsuz haber verirsen sevinirim

img

suleyman

ÖZEL MESAJ

arkadaşım sadece akvaryuma ne kadar fiyat istiyorsun.acil cevap yazarmısın.

img

voyager_71

19 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım merhaba, sehbam var, bana sadece akvaryum lazım. samsun arabalarının hepsi merzifondan geçiyor. Satmayı düşünürsen akvaryumun fiyatı ne olur. İyi günler dileklerimle.

img

mserdarmutlu

ÖZEL MESAJ

serdar arkadaşım sana akvaryumsuz fiat veririm ama msn im [email protected] ordan daha rahat konuşabiliriz yada e-mail adresini ver e-mail atayım yada ben senin msn adresine gireyim

img

suleyman

ÖZEL MESAJ

merhaba msn den görüşebiliriz. [email protected] görüşmek üzere...Saygılar

img

mserdarmutlu

ÖZEL MESAJ

Tamam msn adresime ekledim sizi bu arada ilan hala günceldir arkadaşlar

img

suleyman

ÖZEL MESAJ

İlan günceldir arkadaşlar

img

suleyman

ÖZEL MESAJ

slm süleyman bey bende izmirdeyim ve şu an yeni akvaryum yaptırmayı düşünüyorum yaptıracağım akvaryumun ölçüleri 90*50*60 fiyat olarak 90 ytlye anlaştık bu sadece akvaryumun fiyatı eğer sen daha hesaplı verebilirim diyosan alabilirim motorlu ve motorsuz son fiyatını bildirirsen sevinirim

img

srdrç

19 yıl 3 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ