Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

EGİTİMLİ KÖPEK YARDIMCI OLUR MUSUN

MERHABA ELVAN BEN BANA YARDIMCI OLMANI İSTİYORUM EGER OLURSAN ÇOK SEVİNİRİM BEN DAHA ÖNCE PİNÇIR,GERMAN SHEPHERD,HUSKY,BİDE 2 SENE PİTBUL BAKTIM ŞİMDİ ONLARA NOLDU DİE MERAK EDERSİN ANLATAYIM PİNÇIR 13 SENE YAŞADI ÖLDÜ,HUSKY ÇALINDI 2,5 SENEDİR BULAMIYORUM,GERMAN SHEPHERD ABİMİN DURUYO,PİTDE KUZENİMİNDİ GEÇİCİ OLARAK BAKIYODUM NEYSE ŞİMDİ ANLATAYIM ESAS SORUNU BEN İLANLARDAN ROTT BULDUM VE 5 AYLIK ÇOK İSTEDİGİM Bİ CİNS ROTT AMA BANA ZARAR VERİR Mİ ONU ÇOK MERAK EDİYORUM 5 AYLIK ROTT DAN ZARAR GÖREBİLİR MİYİM SENCE HİÇBİ BİLGİM YOK ROTTLAR HAKKINDA BANA YARDIMCI OLURSAN ÇOK SEVİNİRİM DİGER BESLEDİGİM CİNSLERE BENZER Mİ ACABA DAVRANIŞLARI ÇÜNKÜ ONLARDAN HİÇBİ ZARAR GÖRMEDİM ROTT DANDA GÖRMEK İSTEMEM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

img

elvan_p

19 yıl 4 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende çok rot besledim fakat hiç zarar görmedim kopeğin zarar vermesi onun kişilik yapısıyla daha çok ilgilidir 5 aylıkrot istese bile zarar veremez ve pitbul baktıysan rotlar pitbullardan daha yumuşak hayvanlardır davranışları alman kurdu ve sibiryan husk ye göre daha sert karakterli pitbula göre daha uysaldır ( senin bu yazdıklarına göre elini oynamak için ağzına alıyodur sana asla zarar vermez eğer bu hareketi yapıyorsa bi daha yapmasına izin verme ilerde de bu hareketi oyun amaçlı yapar fakat senin canın yanar)rotları severken diğer kopeklere göre birazdaha sert sevebilirsin severken koca yanaklarından tutarak sevmek diğer kopeklerden ayrılan bi özelliğidir ben teşekkür ederim:)))

img

eğitimliköpek

19 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ