Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

Mesaj Ekle

muhabbet kuşu

bir çift muhabbet kuşu almak istiyorum.uygun fiyata veya bedava verebilecek arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi.daha önceleri muhabbet beslemiş hatta yavru bile almıştım.ancak uzun bi ara verdim.şimdi sadece evde beslemek ve vakit geçirmek için istiyorum.kesinlikle amacım ticaret değil.herkese teşekkürler.istanbul avrupa yakasındayım.istanbul içi gelip alabilirim. email: [email protected] 0505 258 70 58

img

buğrahan

20 yıl 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar çiftleştirebileceğim 1 adet insana alışkın olmayan erkek muhabbet kuşu arıyorum.iyi cins olması tercih sebebimdir,ilgilenenlerin aramasını rica ederim.(ist.avrupa yakası)

img

gogoli

20 yıl 1 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

gogoli başlık açıp msjını oraya neden yazmıyosun arkadaşım.

img

buğrahan

20 yıl 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tamam arkadaş,forum yenilendiği için biraz acemilik var,idare et işte ve birazda hoşgörülü ol fırça atar gibi yazı yazmışsın,selamlar...

img

gogoli

ÖZEL MESAJ

biraz öylemi olmuş,kusura bakma insanın tepesini attırıyo bazı arkadaşlar ondandır.sanada selamlar.yavru alabildiğin çift varmı.

img

buğrahan

20 yıl 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam buğrahan makul cevabın için tşk.ederim.ben yeni kuş beslemeye başladım dişi kuşum hazır yavru almak için e.kuş arıyordum.iyi günler...

img

gogoli

ÖZEL MESAJ

selam; kolay gelsin inşallah bulursun.biliyomusun bari beslemeyi yavru almayı.ezbere iş yapma.sitede yazılanları okumanda fayda var.faydalı bilgiler yazıyo arkadaşlar

img

buğrahan

20 yıl 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dilerseniz sizelere hala bulamadıysanız normal hollanda cifti yollayabilirim ben ingiliz muhabbeti üretecegim onun icin elimdeki ciftleri satmaya başladım beni arayın 0555 270 98 69

img

ıron_dog

21 yıl 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm buğrahan ıron_dog muhabbet verecekmiş herhalde bi tane de benim için al varsa fazla sevgi saygı hoşgörü

img

ank_17

19 yıl 11 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ