Hepsievcil

Sürüngen Forumları > İguana

Mesaj Ekle

Green Agama - 2.sayfa

Arkadaşlar elimde bir kaç tane green agama var boyları 40 cm civarındalar çok sağlıklılar ve insana alışkınlar ilgilenen arkadaşlar için tlf: 0505 435 31 18 Ahmet Sait Borlak İstanbul

img

ahsabor

19 yıl 9 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

snakehunter ben hayvanla ilgili sadece bakımı ve genel özellikleri hakında bilgim var onlarıda arkadaşımdan ve kendim besleyerek öğrendim zaten arkadaşım getiriyor beraber satıyoruz yani latince ismini bilmiyorum ayrıca sandboa benim uzun zamandır beslediğim bir hayvandı bir pet shoptan almıştım şu an maddi sıkıntıdan dolayı satıyorum. istanbulda yerli türleri satan yerler var ama genellikle su yılanı ve kör yılan satıyorlar eskiden daha çoktu şimdi biraz azaldı ama green agama satan bir yer görmedim şu ana kadar. sana sonuna kadar katılıyorum böyle olmaması lazım zaten bizde dikkat ediyoruz ve mecbur kalmadıkça yerli tür alımına karşıyım benim sattığım yılanın yerli bir tür olduğunu sanmıyorum yaptığım araştırmalarda türkiyede sadece çanakkalenin batısında gelibolu taraflarında bulunabileceğine dair bir bilgi buldum daha çok bulgaristan ve batısındaki bölgelerde bulunuyor. uyarın için teşekkürler inşallah daha dikkatli olacağız.

img

ahsabor

ÖZEL MESAJ

Selam Ahsabor , senin elinde 3 tane bulunan satmak istediğin tür bildiğinin aksine sadece Çanakkale Gelibolu bölgesinde değil Türkiye`de Orta Anadolu`dan Batı Anadolu`ya kadar her bölgesinde yaşayan bir yılan türümüz Hazer yılanıdır.Bilimsel adı Coluber Caspius, bilimsel ismiyle araştırırsan bir çok bilgiye ulaşırsın ve benim arazi çalışmalarımda en çok karsılaştığım bir yılan türü inşallah gelecekte de öyle olur. saygılarımla ,,,snakehunter,,,

snakehunter uzulerek soylemek isterimki ewet istanbulda doğadan yakalnma turleri cok rahat buluna bilmektedir. Tek yapman gereken cok basit bir sekilde sormak hatta ben kaç defa bildiğimiz su kurbagası tatlı su yengeci hatta koylerde olan yesil baş bilinen kuyruk bırakan kertenkele bazı adamlar bunları sadece petshop ların onune dikkat cekmek amacı ile bile koyuyorlar kontrol olaylarını sorarsan kadıkoy hayvan pazarın bitimi karakol buda garip bir raslantı zaten.Kontrol yapılsa bunların hiç biri olmaz ve bu turleri doğanın bir parcası olmakla kalır arkadaslar lutfen duyarlı olalım. . . Saygılarımla. . .

img

xcvxc

20 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar uyarılarınız için teşekkürler bundan sonra daha dikkatli olacağım ve yerli hayvan satışını önlemeye yönelik her türlü çalışmayada teşebbüs edeceğim tekrar teşekkürler saygılarımla ##ahsabor##

img

ahsabor

ÖZEL MESAJ

bu agama gelsin yaza başk bi siparişim daha olacak ok??başka bi agama ama rengini göstermem lazım

tolga ben ankaraya geldim şu an bayramın 2. günü saat 2 yi 40 geçiyor buluşacağımız yerde yoksun hayırdır 40 dakika bekledim ayıp oluyor ama acilen cevap bekliyorum...

img

ahsabor

ÖZEL MESAJ