Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım

Mesaj Ekle

yardım arkadaşlar

arkadaşlar siteye yeni üye oldum öncelikle herkese selamlar bundan 2 hafta önce bir petshoptan çekoslav uyrukluymuş o türden bir muhabbet kuşu aldım aldığım gün görevli kuşunu 1 hafta sonra yıka dedi kanatları filan pis dedi aradan 1 hafta geçti yıkadım kuruttum bir hastalığı yok ama galiba ayağına birşey oldu sık sık ayağını içeri kaçırıyor kanatlarının oraya ne olmuş olabilir birde bana nasıl yardımcı olursunuz daha 1.5 aylık neler yapmam gerekir herkonuda konuşturma sağlık vs vs şimdiden teşekkür ederim

img

hodrigöko

19 yıl 4 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hayırlı olsun arkadasım özellikle kus kunu eksik etme daima bulunsun asırı sogukta vve ceyranda bırakma vitamin alımına özen göster iste kraker falan alabilirsin konması içinde hergün 30 dk aynı kelimeyi ona tekrarla tek heceli en fazla 2 heceli olsun ezberlemsi kolay olur"can,canım"gibi vakit ayır ona onu sevdigini hisettir yeter bence ayagı hakkında bişi diyemicem daha ii bilen arkadaslar yardımcı olacaktır sana... saygılarla...

img

slave

19 yıl 5 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

canım kardeşim kuşlar üşüyünce böyle ayaklarını çekerler ama sana şunu tavsiye ediyim eger kuşunu seviyorsan sakın kış aylarında yıkama hastalanır korkma kuşunun anlattıklarına göre bir sorunu yok hadi iyi günler....

img

kadilla

19 yıl 4 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ