Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Hangi Balıklar için Hangi Bitkiler Uygundur!Bir göz atın :) - 2.sayfa
#Cichlidler ve perciformesler için uygun bitkiler: Echinodorus, Heteranthera, Hygrophila, Cryptocoryne, Synnema, Microsorium, Ceratopteris, Nuphar, Vallisneria.
#Yapılı cichlidler için uygun bitkiler: Vallisneria gigantea, Echinodorus, Saittaria, Microsorium, Nomaphila, Synnema, Hygrophila, Cryptocoryne, Ceratopteris.
#Çok daha iri cichlidler için kuvvetli bitkiler: Acorus, Echinodorus, Elodea, Ceratopteris.
#Çok sıcak su sevmeyen balıklar için uygun bitkiler: Acorus, Elatine, Elodea, Ceratophyllum, Marsilea, Nuphar pumilium, Vallisneria spiralis.
#Canlı doğuranlar için uygun bitkiler: Elodea, Densa, Salvinia, Vesicularia, Najas, Riccia.
#Tropikal balıklar için uygun bitkiler: Cryptocoryne, Echinodorus magdalenensis, Marselia.
#Her akvaryuma ayak uydurabilen bitkiler: Heleocharis, Acicularis, Ludwigia natans.
Biraz daha araştırma yaparsanız daha fazla tür ögrenebilirsiniz ama bunlar en ünlü olanları :)
Saygılarımla,
Crano
kopyalayanlar kopyladıkları yerleri yazsalarda teşekkürlerimizi o yerlere iletsek...
Teşekkürler akademist Sevgili Dostum;
BİLMEMEK AYIP DEĞİL ÖĞRENMEMEK AYIP!... Kopyala Yapıştır..Herkes bilgilensin ...
Sevgiler.
Bigtospik iyi hatırlattın kopyalama işini dur ben bunları Bitkiler forumunada kopyalayayım oradaki arkadaşlarda yararlansın bu değerli bilgilerden ...
gerçekten güzel bi çalışma olmuş ama tek korktuğum şey forma sürekli girmeyen arkadaşların bu yazıları o kuyamaması yazı kaybolup gidecek bir de tek eksik resimler resim ekleye bilirmisiniz.
bigtospik,
isimleri ezberden söylemek biraz zor olur sence...birde ben dedigin yönteme kesinlikle karşıyım bunu biliyorsundur..yazdıklarımın hiç biri böyle bir şeye dayanmaz yani bilgi aktarımı yapmam yaşadıklarımı yazarım bu isimleri yaşayamadıgım için kusura bakma..
çok sagol akademist ve diamond görüşleriniz için
Saygılarımla,
Crano