Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
yavruluk için yardım
slm millet benim akvaryumum 50 genişlik 30 boy ve 20 eninde ufak bişey bunu içinde 18 e 15 lik bir yavruluk var ve yavrulukta 4 tane canlı doğuran yavrusu 15 günlük ve 14 tane kılıç yavrusu 5 günlük var benim iki balığım daha teki bu hafta tahminimce diğeride iki hafta sonunda tahminimce doğuracak bu hafta doğuracak olanı ne yapacağım bilmiyorum yavruluğa koysam diğer yavruları yer diye korkuyuyorum bi kap içine koyayım diye düşünyorum bu sefer hayvan bunalıma gircek veya ben su sıcaklığını ayrlayamayacağım garibim ölecek lütfen derdime bir çare ben yavruluğu birşeyle ortadan ikiye böleyim diye düşünüyorum ama ne ile bilmiyorum 2 günden beri aklıma hiçbirşey gelmiyor lütfen yardım edin kafama ağrılar girmeye başladım not : bu işte acemiyim
Selam sceep ;
Madem üretim istiyorsun bir yavru akvaryumu daha al akvaryum=15 , ısıtıcı=10 sana her zaman lazım
Sevgiler.
mevcut akvaryumunu bol bitkilendir hem görünümü güzel olur hemde yavruluğa gerek kalmaz. yavrular rahatça bitkilerin arasında saklanacaktır...
Ben yavruluğu pek tavsiye etmem. çünkü orada balık strese giriyor. bol bitkilendir akvaryumunu. bence dene...
bende nurettindede ve Blue_Pacific e katılıyorum akvaryumu bol bitkilendirdiğin sürece hiç bir sorun olmaz yavrular bitkilerin arasına saklanır bitki olarak java moss ve sumercimeyi kullan