Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım
kanarya hakkında????
slm arkadaslar kanaryalara bizim yediğimiz ve ictigimiz ürünlerden hangilerini verebiliriz bir kısım bildigim var ama yeterli değil yardımcı olursanız sevinirim=)
arkadaşım öyle bi soru surmuşsunki nedesek boş.Bizim yediğimiz derken yani şöyle bir düşün :))) kendi adına yasadıgın sürece neler yediğini :)) yanlış anlama işin gırgırındayım :) kendi yediğin herşeyi yedirmek zorunda deilsinki gerçi istesende yapamazsınya..Kendi tahıl yemlerinin haricinde hazır mamaları var onlardan verebilirsin yada kanaryalarla ilgili sitelerden nasıl mama yapabieceğini öğrenip kendinde yapabilirsin..ev ortamında bunlardan öte haftada 2-3 defa tatlı kasıgı büyüklüğünde elma verebilirsin,cok fazla verirsen ishal olabilir.Maydanoz hariç(öldürüyor) yeşil yapraklı yiyecekler verebilirsin.tüy dökme zamanları ekmek kırığı,yumurta sarısı,bal ve çok az yag verirsen tüy çıkarması kolaylaşır.yani bunlar pek saymakla bitmez.Dedğim gibi kanarya ile ilgili sitelerden öğrenebilirsin bunları..
kolega20 tesekkür ettim ben elma,kıvırcık salata ve yumurta veriyodum daha fazla bi bilgisi olan birinden ögrenmek istedim nese ya cokk saol genedeee......