Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
ücretsiz COCKER
TEMMUZ 2005 doğumlu(6,5 aylık),,erkek,açık kahverengi..işimizin yoğunluğu sebebiyle yalnız kalmayı sevmediğinden+binada istenmediğinden:(,,ücretsiz olarak vermek istiyoruz.Tek şartımız alanla irtibatta olup satmadığından emin olabilmek..ikametgah istanbu`ldur..İrtibat tel=0216/520.00.29....0216/348.88.48
ben bi cockerim olsun çok istiyorum ama brn konya veteriner fakültesi öğrencisiyim ve istenbuldan getirmem çok zor genede cevap yazmak istedim eğer göndere bilirseniz seve seve kabul ederim benim adresim [email protected] sevgiler
merhaba benim öğrenmek istediğim köpek eğitimlimi
arkadaşlar 2 aydır cocker arıyorum.bebeğim olamadığı için ona bebeğim gibi bakmak istiyorum.bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.yaşayabildiği kadar ona iyi bakacağıma söz veriyorum.mersindeyim.cep: 0 532 422 36 33
cevap yazarsanız sevinirim. [email protected] teşekkürler
selam ben daha önce köpekle ilgilendiimi söylemiştim fakat cevap gelmedi eger vermek isterseniz maille bana ulaşin irtibata geçelim sevgiler
ARK..TÜM CVPLARI TEK TEK YANITLAYAMADIĞIMIZ İÇİN ÇOK ÖZÜR..Ancak biz tlfnlarımızı verdik...Sadece aramanız yeterli idi..Tuvalet sorunu yok ama inat yada kızgınlığı esnası için söz veremem ÇÜNKÜ DAHA BEBEK... YALNIŞ ANLAŞILSIN İSTEMEYİZ AMA KALABALIK BİR AİLE TERCİHİMİZ ÇÜNKÜ YALNIZLIĞI SEVMİYOR ASLA...İlginize tekrar tşk..
merhaba benim evimin çok geniş bir bahçesi var köpeğinizi anne ve babasını depremde kaybetmiş 7 yaşındaki yeğemim için sahiplenmek isterim. taylan şanlı sakarya valiliği planlama şefi 05364203104 [email protected]
merhaba hayatta en çok istediğim şey bir cockere sahip olmak.senelerdir evcil hayvan besliyorum ve emin olun canımdan çok seviyorum onları.ankara gölbaşındada kocaman bir çifliğim var.çok mutlu olacağından emin olabilirsiniz.bana ulaşırsanız çok [email protected]. mutlaka cevap bekliyorum.teşekkür ederim.