Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı
KEDİM ÇOKMU ZAYIF ACABA
Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. 50 günlük bir kedim var. tekir-sokak karışık dişi adı da gümüş. çok akıllı aynı bir köpek gibi evden dışarı çıkıp geldiğimizde anahtarla kapıyı açtığımız anda hemen karşımızda miyavlıyor:) bayram arifesinde kardeşi de bana misafir olarak geldi oda erkek.onu da arkadaşlarımız almıştı.onlar kıbrısa gidince gümüş de kardeşini misafir etti ama birbirlerini ilk gördüklerinde eşimle öldük gülmekten birbirlerine tıslamalar,kabarmalar yandık dedik bunlar birbirlerini yer fakat daha sonraki günlerde koyunkoyuna yatmaya başladılar.1 saat kadar oynayıp sonra hep birlikte yatıyorlar.ben geceleri odalarının kapılarını kapatıyorum ve ikisi kalıyorlar sabaha kadar.ama sanırım ya pzt.ya salı kardeşi gidecek.dikkat ettiğim şey kardeşi daha şişko ve elime aldığımda daha etli ama benimki daha sıska küçük surat.salı günü de ilk aşısı olacak acaba iyi besleyemiyormuyum yoksa parazitmi var. tavuklu kuru mamayı et suyu ile karıştırıyorum dişleri daha tam yok diye.sizler daha tecrübelisiniz diye bir danışayım dedim.Teşekkürler...
bence veterinnerinize aşı yaptırmaya gittiğinizde bunu da bir sorun en doğrusunu o söyleyecektir..