Hepsievcil

Köpek Forumları > Kayıp Köpekler :(

Mesaj Ekle

KAYIP 6 YAŞINDA BEYAZ TERRİER - LÜTFEN YARDİMCİ OLALIM.....

30.12.05 cuma akşam köpeğim Lisa / dişi, kısırlaştırılmış Sefaköy İnönü Mah. büromuzdan çalındı. Mavi nazar boncuklu tasması vardır, kıvrim ve ince tüyler, gözler ve burun koyu. 5 sene önce Lisa barınaktan aldım, iyi ve kotü zamanlar arkaşlar ila birlikte geçirdik. Her gün benimle iş yerimizde oluyordu...o cuma akşama kadar. Ben çok üzülyorum, ama hala ümitliyim...... Lisa`dan bügüne kadar hiç haber alamdım, ama çok bekliyorum.... Tel.: 4725611 veya 05336420974

img

lisa3012

19 yıl 3 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ulus`da beyaz bir terrier bulduk. yaşlı olabilir. burun pembe, biraz toplu dişi. üstunde göğüstasması var mavi boncuklu. www.havhav.com e bir ilan yazdim.ilanpanosuda, kayıpta bakabilirsiniz. selamlar. andre

img

andre

18 yıl 4 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, ankara dan yazıyorum.beyaz terrierim kayıp.pembe burunlu.gözleri açık yeşile yakın hatta göz içinde birde siyah biraz büyükçe lekesi de var.ismi "cesi" çok akıllıdır ve insancıldır.(tasmasında vet hospital/a.ayrancı-ankara kimgesi vardır.köpekli kedili bişi.) ve benim ilavem olan mavi boncuk olacak. şayet cesi dediğinizde tepki gösteriyorsa lütfen bana yazın, yada arayın.yaş ve cins ve tipi benimki gibi sanki.

img

aalacaligil

18 yıl üyedir.

ÖZEL MESAJ