Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
LÜTFEN YARDIM :-( - 2.sayfa
Bahcede beslediğim Alman kurdu+sibirya kurdu kırması köpeğim pazartesi günü ölü kuş bulmuş ve parçalamış.benim bundan haberim yoktu.köpeğimi gezdirdikten sonra kulubesinin önunde kus tuyleri buldum.kus gribinden korktugumuz için hemen belediyeye haber verdik ve gelip köpeğimin kulubesinin etrafını ilacladılar.ve köpeği 3-4 gun oraya yaklastırmamamızı söylediler.bende köpeğimi bi agaca bagladım.ve 2 gundur orda bağlı duruyo.altına bir minder koyduk.ama kulubesini oraya getirme şansımız yok.cünkü kulubesini yerinden kaldırıp getirmek çok zor.ayrıca kubenin etrafi çok kuvvetli bir ilaçla ilaçlandığı için oraya yaklasamıyoruz.köpeğim o agacta altında minderle baglı 4-5 gun kadar durursa acaba cok üşür veya hastalanırmı.köpeğim zaten bahcede kaldıgı için dışarıya alıskın ama normalde kulubesi oldugu için üşümüyordü.acaba simdi cok üşür veya hastalanır mı.lütfen cvp yazın :-(
EN SONUNDA KÖPEĞİMİN RESMİNİ EKLEMEYİ BAŞARDIM :-))
kopeğinin ağaçta bağlı kalması onu birasaz üşütür ama korkulacak kadar bir etki yaratmaz bu konuda içiniz rahat olsun kopekler -20 dereceye kadar dayanabilioar birde altına o kadar kalın değilde biraz daha ince bişi koyarsanız daha rahat eder (kopeğinizin sibirya kırması olduna emnmisiniz ben daha çok belçika maleze benzettim)ama bu sade ce tahmin kopeğiniz güzelmiş::)
Hayır aslında sadece alman kurdu kırması oldugunu biliyorum.alman kurdu+baska bir cins kurt oldugunu biliyorum sadece.o yuzden sibirya kurdu oldugunu düşünmüştüm.sizce baska bir ırksa görüşlerinizi bekliyorum.teşekkürler :-)
ya sanki gözleri ve sırtı iraz belçika maloneze benzio gibi ama ırkı asla önemli diilönemli olan sizin onu sevmeniz asla unutmayın
slm ezgi köpeyin cok güzel alman ve sıbırya kırmasıdır bacakları ve surat yapısı cok hoş vücutta oturaklı köpegini boşta bıraksan agacada baglasan o bır sıbırya kırması bırak 20 dereceyı eksılere dayanacak bır gen var birde hangi cins kuşu yedi güvercinmi .....
Kumruyu yemiş.daha dogrusu yediğinden emin degilim.orda kumru tüyleri buldum.yediğini sanmıyorum ama en azından o tüylerle kesin oynamıştır.yani ağzına fln almıştır.bide cinsi benim için hiç önemli degil.ne cins olursa olsun ben onu çok seviyorum ztn ama işte böle konularda(üşüme fln) cinsini bilince daha iyi oluyo ve köpeğin hakkında daha çok bilgi toplayabiliyosun...
belkide kumruyu baykuş yada atmaca vurmuş olabilir köpegin yanında tüyleri görüncede halıyle panikledin ama hiç bir sorun olmaz kumrular cok gezgindir pek cok kuş türüyle aynı ortamda yem yer ve yasadıgı çam agacı veya bulunduyu yuvaya geri döner ama griple alakalı hiçbir sorun olmaz köpeğinin durumu anormal degilse bence hiçbir sorun yoktur....