Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
Köpeğiniz bulduğu herşeyi midesine indiriyorsa..
Merhaba arkadaşlar, 7 aylık Gsd''imiz evde ve sokakta ne bulursa midesine indiriyor. Acı biber sürülmüş yemekleri ortada bırakmak da bir işe yaramadı, sanki acı yemeyi seviyor gibi.. GErçekten ne bulursa yiyiyor, son yediği şeyden 3 gün ishal oldu. Etrafta çok fazla köpek düşmanı (başta belediye) olduğu için sağlığı için endişe etmeye başladım. Fikirlerinize ihtiyacım var, tüm dostlara teşekkürler.
hellaleş )))
Cevabınızı anlayamadım. Köpeğim öleceği için helalleşeyim mi demektir bu? Eğer öyle ise espiri olarak bile çok kötüydü, hayvansever bir siteye üye bulunan birisinden bu yanıtı almak ise düşündürücü. Umarım sizin (veya kimsenin) başınıza gelmez. Tüm hayvanseverlere sevgiler,
HENÜZ YAVRU OLDUĞUNDAN DOLAYI ONDAN HERŞEYİ BEKLEYEBİLİRSİNİZ..DOLAYISIYLA ALTERNATİF GELİŞTİRMENİZ GEREKLİ ..NE OLABİLİR.. 1)KISA BİR DOLAŞTIRMA TASMASI KULLANIN 2)SADECE DIŞARI ÇIKARKEN ONUN SAĞLIĞI ADINA AĞIZLIK KULLANIN 3)PROFESYONEL EĞİTİMCİLERDEN EĞİTİM VE DESTEK ALIN 4)İHTİYACI OLAN VİTAMİN VE MİNERAL MADDELERİ EKSİK ETMEYİN VS VS ...İYİ GÜNLER