Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

KÖPEĞİNİZİ GEZDİRİRKEN DUYDUĞUNUZ SAÇMALIKLAR - 9.sayfa

Arkadaşlar köpeğinizi gezdirirken duydugunuz sacmalıkları yazarsanız bence eglenceli olur.bakalım kimin başına ne gelmiş :)

Ben ailemle daha ilk gün köpek aldığımzıda problemler başlamışdı. Komşumuzun köpeği vardı siyah yavru bizde barınakdan tesadüf siyah yavru köpek almışdık. Komşuların 1 hafta içinde Köpeği kaybolmuşdu sonra benim Köpeği görünce yanımıza geldi ve: K=Komşu B=babam K=Siz bizim köpeğimi çaldınız? B=Hayır ne alakası var biz bunu barınakdan aldık daha yeni. K=Bizim Köpek kayboldu dün, sizinkine benziyor siz almış olmayasınız? B=Hayır, öyle birşey bizim aklımızdan bile geçmedi, biz bunu barınakdan aldık, niye sizin Köpeği çalalımki sokakda dolu Köpek var onlardan alırdık. K=Wallah bilemem. B=Sizin Köpek tam siyahdı bizimkinin Karın bölgesi beyaz. K=Boyamış olmayasınız? B=Saçmalıyorsun köpek boynırmı nerde görülmüş öyle şey. Daha sonra Komşu gülerek gitti birdaha gelmedi. Yani bazı insanlar öyle saçma konuşuyorlarki karşısındaki insan gülme krizine giriyor.

img

tayfun1993

16 yıl 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadşlar merhaba yeni katldm ben aranıza (: benmde 10 aylık dişi bir rottweilerım war (: bisimde yaşadığımz çok ilginç şeyler oluor. mesela dışarıda gezerken ; _ aha ROTTWAYDIR kaç olm _ anaa ROKFAYLIR olm bu bende de war bundan _ ROTFAYTIR olm görmüonmu Yolda giderken adamın biri önümüze geçer we direk; adam : ROTTRAYDIR .. macar mı ? ben : ROTRAYDIR ? ha ewet macar. A : hmm. biliorm yaa çok besledm ben bunlardan koca kafalı oluo bunlar.Kaç yaşında bu Rottraydır ? B : 10 aylık A : Isırırmı ? B : Isırmaz.. parçalar.. 5 leşi war A : Öylemi .. ben gideym ii günler B : Bu arada ROTRAYDIR diil Rottweiler XD dışarda kızmla beni gören bir kadın ve bir adam yanmzdan geçerken ; Adam : Bismillahirrahmanirrahim,, canawar bu canawar Kadın: aaaaa kıza bak ayol bu köpek taşınırmı hiç korkmuonmu ay şimdiki kızların gözü kara walla Ben : ama bişi yapmaski bu :S _ abi sna bişi diymmi bu beni bile yer

img

beauty35

15 yıl 11 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bir olay daha . apartman yöneticisyle köpeğim yznden kawgalıyız son bir sene içerisinde olan dialoglar Yönetici : köpekmi aldınız ? Ben : ewet Y : cinsi ne B : rottweiler Y : Bu köpek ewde beslenmez icabına bakın B : pardon ama kendi ewimizde besliyoruz size ne Y : ya bism ewe kıl kaçarsa ? gönderin bunu B : gönderemeyiz beğenemiyorsan mahkemeye wer Y : Rahatsız oluyoruz yöneticinin karısı gelr Yöneticinin karısı : karşı apartmandada war bitane onuda attırıcam zaten. git kendine fino al B : Yanına pittbul alıcam bitanede danua [ anlamazlar tabi ] YK : Bu köpek ewde beslenmes bakamassın B : ev benim köpek benim Sanane seni mi gerdi başka birgün kapıya gelrler Y : hawlıyor bu B : ee Y : Rahatsız oluyoruz B : Gece hawlıyormu ? Y : hayr B : Gündüz hawlaması en doğal hakkı o da birkaç sefer newar bunda Y : gündüzde hawlayamaz B : Sen konuşmuyormusun Y : rahatsız oluyoruz B : Sokaktaki köpeklerde gece hawlıyor onlar nolcak Y : istemiyoruz bu köpeği B : Bende sizi istemiyorum nolcak Y : gönder bunu B : Git mahkemeye wer ses ölçümü yaptr çıksın ortaya rahtszlık werip wermediği Y : sen nerden biliosn bunları B : elimde örnek mahkeme kararı war Y : ... geçengün çıkarken asansörden yöneticnin karsı karşımıza çıktı we çığlığı bastı YK : Ay bıktım senn bu köpeğinden apartmanda köpekmi olurmuş apartmana zarar bu köpek B : ne zararını gördnüz köpeğimin ? YK : Ayol korkuyorum B : o sizin sorununuz Kadın bana bağırınca benm kız haliyle huysuzladı biraz kadn korkudan asansöre girdi kafasını çıkararak konuşuo XD YK : Tabi senn sorunun diil B : Elbette benm sorunum diil.Benm köpeğim size birşey yapmadğı halde korkuyorsanız o sizin sorununuzdur YK : Şu köpek seni ısırıwersede atıwersen şunu apartmandan B : O beni ısırmaz sen kafanı yorma o senn gibileri ısırır emin ol YK : hawlıoda bu . B : Senn kadar hawlamıo :P XD Kadın delrir XD

img

beauty35

15 yıl 11 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bi tane de ben yazayam dedim yavru(4 aylık) kangal kırması var gezdirirken : çık ölmaz öle bu köpek gezdirilmez insan yüzü görmesin karanlıktra dursun kulaklarını kess sevme gezdirme el deyme yalak olur el deydikten sonra o köpeği sal gitsin bşy yaramaz saçmalıklar nerdeyse her gün basıma geliyo

img

tunahan81

15 yıl 11 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ