Diğer Evcil Forumları > Tavşan
satılık tavşan-istanbul
satılık 2-3 aylık tavşanlar yeni zellanda ve panda ırkı bulunur not:tavşanlar ev ortamında yetiştiriliyor
merhaba.fiyatları öğrenebilirmiyim
15 ytl
ilgilenenler [email protected] dan bana ulaşabilirler
o kadar pahalı mıdır. küçükköyde bir amca tavşan üretiyor panda cinsinden en az 10 tane alırsan tanesi 4 ytl.den veririm ama 1 2 tane alacaksanız 8 ytl.den veririm dedi. 15 ytl. bu biraz pahalı değilmi acaba?
ben hobi amaçlı besliyorum evde ticari amaçlı değil,beni kurtaran bu fiyat çünkü gerçekten onlar için çok masraf yapıyorum ve sağlıklı yetiştirdiğimede inanıyorum hadi en az 5 adet alırsan bende 10 dan vereyim ama madem küçükköydeki amca daha cazip fiyat veriyor neden ondan almıyorsunuz (bende bunu merak ettim) benim ticari kaygım yok,sonsuza kadar benimlede kalabilirler :)
ben istanbulda 230 çift kapasiteli muhabbet kuşu üreticiyim. Tavşanları beslemediğim için piyasadaki fiyatlardan haberim yok.Onun için hemen almadım acele etmedim.Şuan Fiyatları araştırıyorum.Dün de ıspartadan bir arkadaşım araştırdı. Normal bildiğim cins tavşanların toptan fiyatı 1.5 ytl. satıyormuş. Ticarette para kazanmak sadece satarken değil alırkende para kazanmak lazım. Sen hobi olarak besliyorsunuz istediğiniz fiyat normal diyebilirim. İnşaallah satarsınız.
arkadaslar eger 1 tane tavsan isteyen varsa bende panda cinsi var almak isterseniz bedavaya veriyorum bakımında zorlanıyorum isteyen varsa [email protected] adresinden bana ulasabilir saygılar....
hani vermiştin sen onu slave yanlışmı hatırlıyorum :) bak mumit e verebilirsin bulabileceği en uygun fiyat :) ama mumit, slave arkadaşımızın tavşanını almak isterseniz ayağına kadar gitmeniz gerekecek kendisi fatihten kadıköye kadar bile gelemez ( çok mu oldum :P bazen haddimi aşıyorum ,sürçi lisan ettikse affola :) ama tutamıyorum kendimi napim :P
bu arada kemirgen bence 15 fazla bi tavşan için altı üstü panda tavşanı bu bence in sen in 10 da fazla ama pet olarak alıcaklar için ii gene