Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım

Mesaj Ekle

muhabbet arayanlar

çok genç 8-9 aylık muhabbetler 75 çift+50 adet yavru+250 göz tekli kafes+450 adet suluk+mamalıklar+4 adet tel çifthane+altındaki 50 adet yavru ve 160 adet yumurtalar 5 milyar hiç bir sağlık problemi yok sağlıklı kuşlar

img

coniser

19 yıl 4 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tek bi tane satarmısın?jumbo gri erkek yavru bi muhabbet istiyorum en iri jumbolardan ve hani öle pek uçup kaçamayanlardan yavru bişi hani küyleri falan çıkıyoda ama gagası siyah renkte oluyo ya öyle işte karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.cevabını bekliyorum

komple satacam

img

coniser

ÖZEL MESAJ

kuş arayanlar bunları kaçırmayın bu zamanda kimse garanti veremez bunlar garantili

img

coniser

ÖZEL MESAJ

SLM MAİL ADRESİME FOTO YOLLAR MISIN [email protected] [email protected]

img

kinaye_17

19 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba coniser.kuşlarınızı nasıl garanti verebiliyorsunuz. Yumurtalı çiftleri aldığımız zaman nakliye sırasında bozuluyor hemde anne kuş stresten kırıyorlar.Ve yer değişikliğinden Stresli oluyor verim düşüyor.Örnek: şuandaki ortamda 7 tane yavru veren kuş ortam değiştikten sonra 3-4 yavru veriyor benim başıma çok geldi.Tekrar o verime ulaşmaşa bilmesi,ortamı alışması için uzun bir zaman alıyor.Ve ticari işi yapan kişiler zarara uğratıyor. Bunun garantisi verebilirmisiniz.

img

mumit

19 yıl 10 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ