Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
American Pit Bull Terrier`i Olanlar!!!
Slm arkadaşlar..Ben bu köpeklere bayılıyorum,ve bir süredir evime bir red nose almayı düşünüyorum..Bu ırk bir köpeğe sahip olmanın ne gibi artıları ya da eksileri olabilir,bakımı ya da idaresi daha mı zordur?Yalnız yaşıyorum ve güvenlik açısından da bu ırkı tercih ediyorum..Yalnız kalabilir mi,çok havlar mı? Bu köpeğe sahip olanlar gerçekten harika bir köpek olduğunu ve çok sevildiğinde karşılığını fazlasıyla verdiğini,sadık, sıcak,eğitime çok yatkın bir hayvan olduğunu söylüyorlar,siz ne dersiniz??
dostum ben sana rottwiller tavsiye ederim.. gereksiz yere asla havlamaz, cok kolay egitilebilir, alan savunmasında zaten diyecek laf yok.. sahibine karşıda cok sadıktır.. ben rott düşünüyorum daha alamamış olsamda.. sana da tavsiye ederim..
Selamlar.Pit beslemek çok zevkli, yanlız birokadarda sorumluluk istiyor.bende bir çift A.pit terier bir çift rot ve huskyler var.Pitbulun bir tanesini bu siteden aldım.Farkını görünce yanına birtanede eş aldım.Rotlarımda harika olmasına karşın pitler bir başka.Benim yerim müsait çiftliğimde çok sosyal olarak yetiştiriyorum.Sosyalleştirilmedikleri taktdirde üzücü sonuçlar doğurabilir.Kendinize güveniyorsanız kesinlikle PİTBULL derim.Diğerlarinden çok üstün.HOŞCAKALIN.
ofelia bu senin kaçıncı köpeğin bende de pit var ama ilk köpeğinse pitLErden uzak dur derim ben sana çünkü cok harika bi köpek oLmasına karsın bazen yaramazLık yapmayı çok seviyorlar gerekmedikçe havLamazlar zaten onu eğitirken havlamasına dikkat edersen seni üzücek apartmanda hiç bişy yapmaz ben daha bi kere bile şikayet aLmadım apartmandan dier arkadasında dediği gibi sosyalleştirmende çok önemli dikkat ederim diosan pit`leri tek geçerim.
slm arkadaslar, bende kangal-hask-golden-sokak.kp ve pitbul var var uzun suredir besliyorum, kangal ve sokak.kp ozellikle yemek verirken dikkatli olmak gerekiyor guvenli degiller- hask kanatlilara ve tavsanlara tam bır dusman soz dinlemiyor, golden sadece sevimli- pitbul bir baska sonderece guvenli ve bir okadar da soz dinliyor, ne sekilde davranacagı sahibine bagli, hakkında anlatılan vahsi ve saldırgan yakıstırmaları pitbula degıl sahibine aittir bence.