Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Satılık dev akvaryum
(135 boy 90 en 70 yükseklik) ebadında 10 mm camdan taşırma sistem (tatlı-tuzlu her sisteme uygun üstten taşırma sistem) demir profil sehpası, mobilyası özel yapımdır, 2 adet 36W grolux ışıklandıması, 80 kg siyah kum, 1 adet Atman F4, 1 adet Atman 106 su pombası saate 4000 lt, 8 çıkışlı atman hava motoru (Set akvuryumlarında kullanılır ses yapmaz 8 akvuryumu birden besler) 1 adet jager 300 W ısıtıcı, 1 adet 300W atman ısıtıcı, dekor kayaları piyasada kolay bulunmaz BALIKLAR 1 Adet 25 cm Zebra Tilapia 3 adet 15 cm Green Terror 4 Adet 8-10 cm. Amerikan Zebra 2 adet 8-10 cm ateşağız 1 Adet çin çöpçüsü 16 cm 1 Adet leopar vatos 20 cm 4 Adet 10-14 cm papağan 1 adet balon balığı (kızınca şişiyor ismi aklıma gelmedi) 2 Adet frontosa 8 cm 1 adet 14 cm yunus 1 adet chimba 8 cm 1 adet moori 8 cm 1 adet 16 cm yaşayan kaya 2 adet 15 cm argus 2 adet 15 cm venüstüs 1 adet mücevher 2 adet makrakanta 1 adet madagaskar pollini akvaryumda çizik veya herhangi bir problem yoktur isteğim fiyat 1750 YTL?dir (Balıksız 1400 YTL?dir)
güzel bir akvaryuma benziyo ama balıksız fiyatı pahalı geldi çünkü malzemeler kullanılmış ikinci el bence fiyatı düşürmelisin biraz... bide malzemeler kaç yıllık bu önemli...
akvaryum 6 aylıktır yani hemen hemen sıfır. fiyat anlayışa göre değişir ama aynsını benim yaptırdığım gibi mobilyası özel olursa yani pres kaplama ve cilalıdır üst kapakda aynen öyle (bu arada babam marangozdurda) demir profil sehpası alt tankı vs. 2000 ytl?yi geçer. zaten bu akvaryum amatör insanlar göre değil. ya biri benim gibi deli olacak yada büyük bir mağaza gibi bir yerde show akvaryumu olarak kullanılacak, herkese iyi akvaryumlar
Selam alem ;
Akvaryum balıksız olarak çok pahalı fiyatı düşürmelisin bu piyasayı bilen hiç kimse akvaryumuna talip olmayacaktır.Show akvaryumu senin söylediğin ebatlarda olmaz dostum.Ayrıca bu mesajını ilanlar bölümüne yazarsan cevap veren kişi sayısı artacaktır zaten yeride orası..
arkadaşlar akvaryumun resmini evciller bölümünde alem adıyla görebilirsiniz