Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

jago arayanlara....

arkadaşlar ben gecenlerde 350ytl yavru jago aldım benim anlamadıgım bu siteye ilan verilince niye yüksek fiyat cekiliyor.KONUŞUYOR diyeceksiniz ben yıllardır bu işin içindeyim bu hayvanlar çok yetenekli ve çok çabuk konuşma ögreniyorlar fazla ugraş gerektirmiyor istanbuldayım dileyene alım konusunda yardımcı olabilirim [email protected]

img

veterinarian

21 yıl 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

siz yavru jako yu 350 ytl ye almışsınız ya birileri konuşturmak için emek sarf etmiş acaba 500 gibi bir rakam isteyince çok mu merak ediyorum bende bir jako istiyorum ama işin doğrusu konuşması çok önemli değil fakat yavru olmasını istiyorum .ben 250 ytl ye de bir ara yavru var diye görmüştüm ama ne kadar yavru oldugu hakkında bilgim olmadığı için tereddüt etmiştim.bende istanbuldayım yavru olduguna inandığım veya ispatlanan olursa 250 ytl veririm .görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum [email protected]

merhaba bende yavru jago almak ıstıyorum ama hıc bilgım olmadığı icin tereddut ediyorum eger 250 ytl jago yavru varsa alabilirim tabi birazda bilgi alırsam iyi olur [email protected]

img

trident

18 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavru olmasına gerenk yok 250tl ye 10 tane alırım 90 yaşında olsa bile kel olmasın yeter:D

img

amazonpet

16 yıl 6 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ