Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
ACİL satılık akvaryum ve malzemeler!!!
115*50*60 ölçülerinde 10mm camdan mobilyalı ahşap kapaklı akvaryum(200 ytl) elektrik tesisatı ve florasanları mevcut(3 adet) eheim 2217 dış filtre(tüm malzemeleri var ,içi dolu)(170ytl) atman 650l/s iç filtre(10ytl) champion çift çıkışlı hava motoru(30cm hava taşı ile)(10ytl) hepsini alana 390ytl (İzmir içinden alan arkadaşlara kargo benden evine kadar teslim ederim)Bu önerim sadece bu hafta sonu için geçerlidir... [email protected] 533 812 70 73 mustafa
Ve bolca kum-kaya -taş -dekor ve akvaryum süsleri BEDAVA!
fiyat 370 ytl olmuştur
selam mustafa... resimleri varsa bana mail atarmsın! istanbuldayım! nasıl olur bilimiyorum ama ilanınla ilgileniyorum! [email protected]
SON DURUM... 115*50*60 ölçülerinde 10mm camdan sehpası mobilyalı mdf kapaklı akvaryum(170 ytl) elektrik tesisatı ve florasanları mevcut(2 adet) eheim 2217 dış filtre(tüm malzemeleri var ,içi dolu)(150ytl) atman 650l/s iç filtre(10ytl) atman çift çıkışlı hava motoru(30cm hava taşı ile)(10ytl) Ve bolca kum-kaya -taş -dekor ve akvaryum süsleri BEDAVA! toplam 340 ytl
Fıltrenı tek satar mısın ve kadardır sende...Ben de ızmırdeyım.
malzemeleri tek tek satabilirim.
akvaryuma ait fotoğraf var mı?Nerede oturuyorsunuz? Kargo sizden bitti mi ?
mail adresinizi gönderirseniz resmini mail atarım,bornovadayım kargo konusunda yardımcı olurum
akvaryum resimlerini banada gönderirsen sevinirim. [email protected] istanbul