Kuş Forumları > Papağanlar
arkadaslar bi bakarmısınız
cennet papaganı aldım ama bakımı evcilleştirme hakkında hiç bilgim yok yardımm ederseniz cokkk sevinirimmm saygılar....
Hic bir bilgi edinmeden önce neden hayvan aliyorsun? Bunlar mal degil CANLI!!!!! Insan önce bir arastirir ona göre secer. Sizin yaptiginiz sadece özentilik!
bu özenti degil papaganlara karsı duydugum büyük bi sevgi yüzünden aldım kus deneyimim var ama kanarya baktım hep 2-3 tanede muhabbet papagan ilk olcak yardım istedim ama gerek kalmadı zaten izmirden gelen amcam herseyini anlattı=)
cennet papağını aldım ,bende hiç birşey bilmiyordum .okudum araştırdım büyütüp pişirince iyi pilav üstü oluyor.anavatanında öyle yapıyorlarmış.red okuyup araştırdığında böyle bir bilgi de mevcut.Ukalalık yapma da adama kuşu nasıl besleyeceğini anlat.en azından bir çaba gösteriyor.
karnibahar saol dostum destek cıktıgın icin iste bazı arkadaslar yardım edecegi yerde eleştiri yapmaktan hoslanıyo anlamıyorum bunu red galiba hiç bilgi toplamadan hayvan beslememiş ki böle konusabiliyorr nese ya daha fazla tartısmaya gerek yok ben gereken bilgileri topladım hepinize cok tesekkürler iyi hobilerrr....
merhaba slave cennet papagani cok guzel bir kustur ama konusma ozellikleri sinirli bir kustur ayrica cok yuksek sesli oten bir kustur sakin muhabbetlerle yan yana yaklastirma oldurucu olabiliyorlar en fazla bir hafta surer ele alistirman onu her gun eline alirsan eger isirmaya kalkarsa elduven kullan mutlaka ve birazcik ilgi ile cok sevimli bir kus haline getirebilirsin hoscakalin