Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

tekir erkek kedi arıyorum

merhaba , ankara`da yaşıyorum ve yavru tekir erkek kedi arıyorum. bana ulaşmak için lütfen mail gönderin. tşk.

img

ila

19 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2,5 - 3 aylık yavru bir erkek tekirim var. ilgilenir misiniz?

img

lyegup

19 yıl 7 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2,5 - 3 aylık yavru erkek bir tekirim var, Istanbuldayız. ilgilenir misiniz ? [email protected]

img

lyegup

19 yıl 7 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tşk.ler ama istanbuldan ankaraya göndermek olmaz ben de gelemem ilginize tşk ederim.

img

ila

19 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

45 günlük bebiş pisilerim var 3 adet çok şirinler annesi sokak kedisi bu bebişlere el uzatın sokak kedisi olmasınlar bu küçük pisiler sokaklarda baba kedilere yem olur çok itina ile baktım lütfen bu kedileri sokağa terk etmiyelim. Elinizi uzatın

img

fnd20

19 yıl 2 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ponpon kuyruklu bir kaplan var. Ankara`da. Erkek tekir, uzunca tüylü, hem yüzü ve gözleri hem vücudu güzel, gösterişli. Sıcak renkler hakim (cenesinde tatli bir turuncu tonu olan), saglam yapili, kuyrugunun ucunda beyaz bir yumak gibi ponponu var. Keske resim gonderebilsem. Yavru degil ama yaşı cok da buyuk degil, en fazla 2 diyorlar. Çok yanaşık olmasından ve tüyleri ile vücudunun güzelliğinden evden bırakılmış olduğunu düşünüyorum. Kış başında sitemizde birden belirmesi de bunu gösteriyor. 20 gündür evde bakıyorum çok uslu, çok uyumlu ve oyuncu, sevilmeye ve sevilirken gurlamaya bayılıyor. Patisini yaralamıştı tedavi ettirdim. Artık kalıcı olacak, güven ve sevgi duyacağı bir aileye ihtiyacı var. [email protected]

img

sureyya

19 yıl 9 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavru tekir kedimiz var erkek ve bebek

img

burcub

19 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hiçbirisi benim değil.maksat,yuva bulmalarına yardım etmek.

bu bebeklerin annesi ölmüş.

sahiplenmek isterseniz;

[email protected]

bu da Kamil :)

Kamil`i isterseniz bana yazın,ben sahibinin mail adresi veya numarasını öğrenirim

[email protected]

img

o_k_k

20 yıl 6 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bunlar da,bir arkadaşımın baktığı ama yuva bulamazsa siteye salınacak.

cinsiyetlerini bilmiyorum ama ilginizi çekerlerse öğrenebilirim.

uzun tüylü tekirler

ve beyazlı tekir kardeşleri

[email protected]

img

o_k_k

20 yıl 6 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ