Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
erhan 70 -süpervit forte
erhan , supervit forte yi google da araştırdım nerden bulabileceğimi TOPKİM denen bir firma yapıyor açıp bilgi alayım dedim adam bana karaköyden yer altından bulabilirsin diyo , kanatlılar için kullanılır kuşlar için diil ama vitamin amaçlı kullanılabilir herhalde dedi. karaköyde nerde dedim fiyatı nedir dedim yani bi yüzüme kapamadığı kaldı:))) kardeşim diyo ben sana iyilik yapıyorum (ne iyiliği yapıyorsa) tlf.da fiyat verilmez , ayrıca nerde satılır firma ismide veremiyor:))) linkini ekleyeyimde bilgi için : http://www.topkim.com.tr/tk/products.asp?act=detail&name=SUPERVİT%20forte&pid=25 sitedeki bilgiye göre epey kuvvetli bir vitamin 100lt. 1 çay kaşığı falan diyo. böyle yani , bilgi vermek istedim. iyi günler
slm. ilacı zıraat ilaçları satan yerlerde bulabilirsin.bu arada verdiği cevapta komik ne demek kanatlılarda kullanılır da kuşlar ne oluyor o zaman.bu arkadas sanırım ilgilenmek istememiş neyse .epey kuvvetli bir vitamin öyle ki 1 ton suya 20 koyun için 20 gr. kullanılıyor. biz bu vitaminin iyi geldiğini ve çok faydalı olduğunu uzun zaman deneyerek öğrendik. firma ile herhangi bir bağlantım kesinlikle yok ben sadece kullanıcıyım.fiyatı izmir de 9.6 YTL ve 100 gr.lık poşet ambalajda.GOGOLİ nickli arkadasımız ist da bulmuş ondan bilgi alabilirsiniz
merhaba nil. erhan dediği doğru.Bende denedim uzun zamandır bu vitamini kullanıyorum gerçekten güçlü ve çok faydalı bir vitamin.Kuşlarıma bu vitamin verdikten sonra yavru verimi yükseldi.Bir kaç çiften sekiz yavru aldığım oldu.hatta bu vitamini vermeden önce üç dört yavru alıyordum,verdikten uzun bir zaman sonra üç dört yavru veren o kuş şuan 6 7 adet yavru alıyorum.Piyasada 100 gr paketi 9,60 ytl.dir.(istanbulda)
söylediğiniz ve aklınıza gelmeyip söylemediğiniz bütün ilaçlar için GÜNEŞ ECZA DEPOSU yer bahçelievler eski adıyla ünverdi sinemasının bulunduğu cadde de elit gençler kolejinin yanında HADİ SİZLERE HAYATTA BAŞARILAR fiyat toptancı olduğu için daha ucuzu herhalde yoktur.ben biraz araştırmıştım tavsiye ederim.
hocam, valla çok teşekkürler , gidip alayım. ben yayla da oturuyorum bahçelievlerde tavsiye edebileceğiniz bir petshop varmı?? yada siz yavrularınızı hangisine veriyorsunuz? tşk.ler
merhaba nil.Güneş ecza deposunda 7 ytl.ye alabilirsiniz.benim yu karda yazdığım 9.6 ytl.perakende satış fiyatıdır. Siz direkt güneş ecza deposunda alırsanız %25 indiriyorlar. Saygılarımı sunar iyi günler dilerim.
bu arada tavsiye edebileceğim bir petshop yok.Ben bakırköyde,haz nedarda,bahçelievlerde,Bağcılarda Eminönü ve Kadıköyde Zamanında çok kazık yedim ve hiç dürüst bir insana rastgelmedi.Esenler dört yolda klas akvaryumcu vardı oldukça dürüst bir insandı.Ama şuan kapattı.Size üretici mustafa hocayı tavsiye ederim.Kuşlar hakkın da hastalık vs..her türlü yardımcı olur. Kendinizi iyi bakınız. hoşça ve dostça kalınız.
tşk.ler bilgiler için ayrıca bir sorum olacak benim minişimin gagası uçlara doğru hani tırnak iki kat olurya incelir gibi üst gagadada ve alt gagadada dediğim gibi inşallah mantar diildir dimi normalmi bu ? toz bit ilacı olarakda hemen incirli köprüyü geçmeden (çalışlarda) bi petshopdan bitox aldım . yaw spreyden korkuyor bundanda korkuyor yaa:))) bunu ne kadar da bi kullansam acaba. sorularım bitmiyor birde evde yanlız kalıyor bütün gün eskiden diilde şimdi sanki daha fazla küsüyor:( minişim dişi bu arada ısırma huyuda bi hayli fazla:) sevgiyle, minişlerinizle mutlu günler
bi sorum daha olacak; bazen dışkısı sulu oluyor yani kakası oluyor yanında suda oluyor, çok enterasan bi durum daha bazen sehbanın üzerinde oluyor almak istiyorum korkunca sade su çıkartıyor bu acaba işemesimi ?(bir keresinde burda okumuştum kakası normal yanında su varsa işemesi böyle denmişti) ılık su koyuyorum yıkansın diye bi seviyor içiyor onu lıkır lıkır çoğunluklada bundan sonra oluyor ne dersiniz? soru uzun oldu ama:)))
slm. tavsiye ettiğim vit.in faydalarını yavrular çıktıkça daha da çok göreceksiniz,öyleki bende ki 2 aylık papağan yavrularına arkadaslar 6 aylık diye israrla iddia ediyorlar,bu vit.i uzun zaman kullandığım ve kesin fayda gördüğüm için üzerinde ısrarcıyım.daha önce yazmadığım bir diğer faydası da yüksek dozde verildiğinde asalak dökmeye yarıyor bit vs. yani,bunu bilerek yazmadım çünkü arkadaslar gereksiz kullanabilirler diye düşündüm.bazen yazdıklarım insanlarda aşırı tepki yaratabiliyor ve vur değince öldürüyorlar,yani hayvan severlerde ki bu tatlı heyecanın anlamını bildiğim için önce sağlık amacıyla kullanılmasını,dahasında ise tedavi ihtiyacı varsa doz ayarlaması hakkında bilgi almalarını öneriyorum.diğer vit.lerin çoğunu kullandım ve en elverişlisi olduğu için super vit forte yi tavsiye ediyorum.. NİL 70 in sorununa gelirsek,kuşlarımız işemezler:)) sulu dışkı devamlıysa ishaldir,yumurta maması yapmalısın ve aşırı yeşillik vermemelisin.3 günde bir yeşillik veya meyva yeterli..yıkandığı suyu çok içiyorsa kendi suluğunda bir problem vardir hatta bazen de şekil itibarıyla,ok?