Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

7 yasındaki damla için acil kana ihtiyac vardır.

>"eğer bir gün siz de böyle bir mesaj göndermek zorunda kalırsanız, >okumadan silen ve iletmeyenler >hakkında ne düşünürsünüz" > >7 Yaşındaki bir kız çocuğu için acil Kan, >Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Onkoloji Çocuk bölümünde yatan 7 yaşında Lösemi >hastası Damla Aşhan için AB- (Negatif) taze kana ihtiyaç >duyulmaktaymış. DOKTORLARA GÖRE EN AZ 6 AY DEVAMLI KANA ihtiyaçları >var.. > >Yardım etmek isteyenler olursa aşağıda yazılan cep telefonlarından >annesine ulaşabilirler. Sizde bu e-postayı lütfen tanıdığınız herkese >gönderin. >Zor durumda olan bu çocuğa yardım edelim. Herkese Sağlıklı Günler... > > > >Damla''nın Annesi : 0532 411 32 53 > > >lütfen maillerlede forward etmeye devam edelim. > ilginiz için şimdiden teşekkürler. __________________ argadaslar ilgilinzi için teşşekkür..ederim... insanlığın ölmediğini gösterin

img

dazeyikc

20 yıl 11 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım gerçekten çok üzüldüm, mağlesef söylediğin kan ben de yok ama bu kana sahip birini ögrenirsem hemen aramasını söyleyecegim.Numarayı aldım...........fakat nerede yaşıyo bu arkadaş o da önemli.

img

crano

20 yıl 3 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ