Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

Satılık Kurulu Akvaryum

Satılık **ATMAN AR-850 SEHPASI İLE BİRLİKTE (http://alisveris.mynet.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=640916&aType=product&catId=4540) sehpasız haline burdan bakabilirsinz. **ATMAN 300W ISITICI **6 ADET DEKOR KAYA **KUMU **3ADET FRONTOSA yaklaşık 14 cm falan **2ADET S.PRENSEN 10-14 cm **2ADET VATOS **1ADET CALVUZ 8-12cm arasında bişi **2ADET YUNUS 14 cm **2ADET PAPAĞAN 15cm **8ADET S.PRENSES YAVRUSU (daha yavru küçücük:) **1ADET CHİMBA **1ADET BEMBA + 1AY YETECEKKAADR YEM BİTKİLER İLAÇLARI FALANDA MEVCUTTUR. Fiyat için bişe düşünmedim ama ilgilenen arkadaşlar olursa [email protected] a tekliflerini mail atabilirler. Nerde olduğuma gelince ben gebzedeyim. Nereye nasıl gönderirim bilmiyorum

img

tugisan

19 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

EK OLARAK ATMAN F3 DIŞ FİLTREEEE.. VE BUYRUN AKVARYUMUN RESMİ TABİ ŞU AN BİRAZ DEĞİŞTİ :)

img

tugisan

ÖZEL MESAJ

fotograf bu var şimdilik http://img492.imageshack.us/img492/6483/goruntu3421ru.jpg

img

tugisan

ÖZEL MESAJ

arıyalı çok aldu ve senin akvaryumu çok beğendik 40-50 ye olur mu

olur tabi neden olmasın.. kayalardan birini verebilirim o fiyata sana. yeterki sen iste

img

tugisan

ÖZEL MESAJ

arkadaşım komple herşeye bir fiyat verrirasen çok sevinirim benim teklifimi istersen 200 ytl verebilirim ama ii ce düşünecem

img

jurassic

19 yıl 6 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba arkadasım, akvaryumun alıcı buldumu, bulmadı ise sahiden bir fiyat belirtirsen sanırım pazarlığımız daha kolay olacaktır.

img

güngöraytan

19 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bana yavru sarı prensesleri versene bende gebzedeyim mutlukent te fiyat ne olur

img

satli

19 yıl 1 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

komple almayi dusunuyorum.Ne kadar fiyat dusunuyorsun.

img

findikozan

19 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bir fiyat yazarsaniz buyuk ihtimalle anlasacagimizi dusunuyorum.Bir cok ozelligiyle aradigim bi akvaryum.Yalniz dis filtre ihtiyacim yok.Dis filtresiz satma imkani varsa dis filtresiz almak tercihimdir.Cerrahpasa tıp fakultesinde ogrenciyim.Suan ufak bi akvaryumda calvus bakiyorum.Memlekette ise 300 litrelik akvaryumda malavi chiclid ve frontasa bakiyorum.Malavi chiclidlerinizi memlekete goturmeyi dusunuyor,digerlerini ise istanbulda calvuslarimla beraber bakmayi dusunuyorum.İstanbulda baktigim akvaryum calvuslarim icin artik uygun gozukmuyor.Sizin akvaryumunuz benim icin uygun olacaktir.Fiyat konusunda bi sekilde anlasacagimizi dusunuyorum.Sevgilerimle...

img

findikozan

19 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ