Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
Satılık Kurulu Akvaryum
Satılık **ATMAN AR-850 SEHPASI İLE BİRLİKTE (http://alisveris.mynet.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=640916&aType=product&catId=4540) sehpasız haline burdan bakabilirsinz. **ATMAN 300W ISITICI **6 ADET DEKOR KAYA **KUMU **3ADET FRONTOSA yaklaşık 14 cm falan **2ADET S.PRENSEN 10-14 cm **2ADET VATOS **1ADET CALVUZ 8-12cm arasında bişi **2ADET YUNUS 14 cm **2ADET PAPAĞAN 15cm **8ADET S.PRENSES YAVRUSU (daha yavru küçücük:) **1ADET CHİMBA **1ADET BEMBA + 1AY YETECEKKAADR YEM BİTKİLER İLAÇLARI FALANDA MEVCUTTUR. Fiyat için bişe düşünmedim ama ilgilenen arkadaşlar olursa [email protected] a tekliflerini mail atabilirler. Nerde olduğuma gelince ben gebzedeyim. Nereye nasıl gönderirim bilmiyorum
EK OLARAK ATMAN F3 DIŞ FİLTREEEE.. VE BUYRUN AKVARYUMUN RESMİ TABİ ŞU AN BİRAZ DEĞİŞTİ :)
fotograf bu var şimdilik http://img492.imageshack.us/img492/6483/goruntu3421ru.jpg
arıyalı çok aldu ve senin akvaryumu çok beğendik 40-50 ye olur mu
olur tabi neden olmasın.. kayalardan birini verebilirim o fiyata sana. yeterki sen iste
arkadaşım komple herşeye bir fiyat verrirasen çok sevinirim benim teklifimi istersen 200 ytl verebilirim ama ii ce düşünecem
merhaba arkadasım, akvaryumun alıcı buldumu, bulmadı ise sahiden bir fiyat belirtirsen sanırım pazarlığımız daha kolay olacaktır.
bana yavru sarı prensesleri versene bende gebzedeyim mutlukent te fiyat ne olur
komple almayi dusunuyorum.Ne kadar fiyat dusunuyorsun.
Bir fiyat yazarsaniz buyuk ihtimalle anlasacagimizi dusunuyorum.Bir cok ozelligiyle aradigim bi akvaryum.Yalniz dis filtre ihtiyacim yok.Dis filtresiz satma imkani varsa dis filtresiz almak tercihimdir.Cerrahpasa tıp fakultesinde ogrenciyim.Suan ufak bi akvaryumda calvus bakiyorum.Memlekette ise 300 litrelik akvaryumda malavi chiclid ve frontasa bakiyorum.Malavi chiclidlerinizi memlekete goturmeyi dusunuyor,digerlerini ise istanbulda calvuslarimla beraber bakmayi dusunuyorum.İstanbulda baktigim akvaryum calvuslarim icin artik uygun gozukmuyor.Sizin akvaryumunuz benim icin uygun olacaktir.Fiyat konusunda bi sekilde anlasacagimizi dusunuyorum.Sevgilerimle...