Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

YARDIM EDİN ROTT MU ALMAN KURDUMU ?? - 2.sayfa

ikisinde ne kadar akillli oldugunu biliyorum ama ben apartman dairesinde oturuyorum we ewde beslemekten baska bi çarem yok bu iki cins kopegide çok beyeniyorum... ltf bana yardimci olun ikisinn fiyatida birbirine çok yakin ... eer wermek isteyen warsa aliciyim ltf yardimci olun şimdiden teşekrüler

img

rott_mojo

19 yıl 2 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

haywanlara yazık olur 2 sinede

img

alpayuzun

18 yıl 11 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Rottweileri gsd ile kıyaslıyosunuz ya helal olsun size!!

img

ozgur351

20 yıl 1 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

murathan arkadaşımıza ilgilerinden dolayı teşekkürler. ama tutamıcam kendimi murathan 2 gün sonra ilan veriyormuş. SATILIK DOBERMAN VE ALMAN KURDU YAVRULARI diye

img

emre01

18 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tabiki yani bana göre alman kurdu daha bi insancıl ve duygusal olduklarını düşünüyorum tavsiyede ediyorum hııı ordan bi maydonoz araya karıştı hemde çooook usluymuş....

img

bücür

18 yıl 11 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

rot mojo ..ikisi de evde olmaz. daha ufak bi ırk daha uygun.gene de sen bilirsin.bu aralar doğum yapıcak bi tane var belki ücretsiz bi yavru alman kurdu ayarlarız sana (eğer sona bakamıyıp satmıyacağına inanırsak).hangi sehirdesin.

img

cemdr73

19 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya acaba bana da ayarlayabilirmiyiz ücretsiz bi köpek . [email protected] yardımcı olursanız sevinirim !

img

doctor

18 yıl 11 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Zeka sıralaması ----------------- 1. Border Colie 2. Poodle 3. German Shephard ( Alman Kurdu ) <<------ !!!!! 4. Golden Retriever 5. Doberman 6. Shetland sheepdog 7. Labrador 8. Papillon 9. Rottweiler <<----- !!!! 10. Australian Cattle dog bu sıralama yanlış!!poodle ların salak hayvanlar oldukları bilinir (poodle sahipleri alınmasın) Zeka sıralaması ----------------- 1. Border Colie 2.Rottweiler 3.Golden/Labrador Retriever bence rot almalısın apartman da alman kurdunda kalça çıkıkğı oluyor merdiven çıkarken benim başıma geldi ama yine de sen bilirsin

img

chocolate_lab_liz

18 yıl 10 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ