Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

cüce tavşan diye bişey varmı? - 2.sayfa

merhaba ben tavşan almak için aylardır annesine yalvaran birisiyim şimdi izin aldım ama bi sorun var eger tavşanım büyürse ben ona evde bakamam ben buranın çok eski yazılarınıda okudum cüce tavşan var diyorlar ama bazı pet shop sahipleri cüce tavşanların türkiyede olmadığını söylüyorlar BU KONUDA BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN VE ACİLEN BANA YARDIMVI OLURLARSA SEVİNİRİM

img

tuana_504

19 yıl 2 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SLM DENİZULUSOY SORUNUN BİRTEK CEVABI VAR: ZAMAN GÖSTERECEK. BOL EVCİLLİ GÜNLER

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sanırım aldığın yeni zelenda cinsi ve malesef baya bi büyüyo..

img

blackberry631

18 yıl 4 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Cüce tavşanı bilmem ama tavşanı büyüyünce de evde besleyebilirsiniz. Tavşanlar da aynı kediler gibi, kuma çiş ve kaka yapmayı öğreniyor. Bence bu durumda zaten sorun kalmaz :)

img

blancheunal

18 yıl 1 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

umarim ikimiznkide buyumez,ruyalarıma giriyor walla dev gibi oldugu,herkesin dedigi dogru zaman hersoruya cevap verecek:)herkese evcilli gunler..

img

herbal

18 yıl 1 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm benımde bır tavşanım var evet cok yaramaz gıbı gorunselerde ,ve egıtılmez sanılsada ,cabuk egıtılebılıyorlar ben sadece 2.denememde kapa tuvaletını yapmasını ögrettım ama benım tavşanım(KAVUN)bayag yaramaz gecen anneme kızmıs ,kafesın yerını degıstrmıs mutfaga koymus(eve koltukcular geljektı) sureklı onunden gecyormus annem kafesın tabı bızımkıde herseferınde yem vercek dıe haraketlenıyormus en sonunda cok kızmıs galba oturmus gazatelerını & talaşlarını yemıs.aksam ewe geldıgımde gordumki tuvalet kabının butun yanlarını yemiş.kabın sırf tabanı kalmış...:=))))

slm elimde 6 adet cüce tavşan var meraklı anne ve babası almanyadan geldi meraklılarına duyrulur 6 adet satlıktır.msn adresim [email protected]

img

basco

17 yıl 3 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm bende cüce tavşan var şuan 6 adet yavru cüce tavşanım var anne ve babaları almanyadan geldi ilgilenenlere duyrulur

img

basco

17 yıl 3 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ