Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

minyatür panda cinsi tavsan aldım,yardım edin lütfen!

minyatür panda cinsi tavsan aldım.gercekten büyümüyolarmı?bir haftadır bakıyorum.maydonoz veriyorum hergün.bazende havuc.ilk 3gün kendi yemini hiç yemedi.sonra 1-2 tane.iki gündürde yiyor.fakat hiç denicek kadar su içiyor.bende maydonozu yas veriyorum.su ihtiyacını alsın diye.çok yemek yiyor.bide soya filizine bayılıyor.lütfen yalnıs bise yapıyosam yardımcı olursanız sevinirim.

SLM DENIZULUSOY YAVRU TAVSAN BESLEMEDE EN COK YAPILAN YANLIS ASIRI YESILLIK VEREREK ISAL OLMASINA SEBEP OLMAKTIR. TAMAM YESILLIK VER AMA EKMEK ICI DE VER KI BESLENMESI DENGELI OLSUN. BOL EVCILLI GUNLER

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

belki verdiğin kuru mamayı sevmıyodur benımkı mesela kanin markadan baskasını ek sevmıyo onun bıle ıcınden sevmediklerini ayırıyo.birde tuveletını yaptıgı yere yakın koyuyorsan yemıyebılıyor.kafesınde hep aynı yere koy mamasını kafes duzenının degısmesını sevmıyolar cunku.Su olayına gelınce bazen bebekken suluktan ıcemıyodu benım tavsanım bende ufakk bı tasla ıcırıyodum bazen parmagımı ıslatıp uzatıyodum damlalıkta ıse yarıya bılıyor.eger yenı aldıysan yer degısımı ve arkadaslarından almakta mutsuz edıyor maalesef mumkun oldugunca kucagına al beraber oyun oynayın senı arkadası gıbı gormesını sagla yanı daha mutlu oluyorlar ozaman.kafesının talasınıda 2-3 gunde bır degıstırebılırsen daha mutlu oldugunu goruceksın cunku ınanılmaz temız hayvanlar.Tabı ben veterıner degılım sadece tavsan sahıbıyım okadar.Ama umarım bunlar yardımcı olur sana.

img

sookie

19 yıl 2 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bnm tavşanm da panda cinsi 1 ay geçti alalı ve daha yawru bir tavşan gbi..tabi birazcık büyüdü ama bilemiorum bekleyp görcez

img

blackberry631

18 yıl 4 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bende vitakraft kullanıyorum,daha önceden marulla,maydanozla besliyordum ama çok ishal oluyordu.sonra burdan okudum kuru mama yetiyormuş.bak burada kuru mamalar var http://www.petburada.com/catinfo.asp?cid=20

merhaba denizulusoy, yavru bi tavsana yesillik verilmez ve üstelik islak.sakin böyle bi hata yapma. Yavru tavsanlar ishal olduklari an kurtuluslari olmuyor. 6 ay 1 yasina kadar kati yemle beslemen gerekiyor ve kendi suyunu versen yeterli, yasina girmedikce kesinlikle yesillik verme.

img

kleineskaninchen

18 yıl 1 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

www.hamsterworld.org sitesine bi bak baya bilgi var sağlam bi site.

img

angoravet

20 yıl 4 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

güzel site

Büyümeyen,doğduğu günki kadar küçük kalan bir tavşan cinsi dünyada yoktur.Az büyüyen tavşan vardır.Onlar da cüce tavşanlardır. Panda cinsi diye satılanlar cüce tavşan değildir. 3 kiloyu rahatlıkla aşarlar.

img

keremcan

17 yıl 9 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

panda tipi denen tavsanlar bildigin buyuyor.bende de 2 tane var buyumez diye satmışlardı ama 2 kiloya şimdiden vardılar yaklaşık 7 aylıklar. gerçi buyuk olmaları cok da onemli değil benim için ben onları cok seviyorum