Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler

Mesaj Ekle

KİMSE BU PAPAĞANI BİLMİYORMU!!!!!!!

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır kırmızı lori arıyorum ama cevap alamıyorum bir kaç arkadaş cevap yazdı tekrar görüşelim dedim ses seda çıkmadı...şimdi elinde yada bildiği bir yerde kırmızı lori satan varsa lütfen bana dönsünler.... görüşmek üzere

img

kutlukaya

20 yıl 5 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KARDEŞ HACİECEDE VARDI SATTIMI BİLMİYORUM SİTEDE NİCKİNİ BUL MESAJ GÖNDER VARSA VEREBİLİR

img

hmehmetdikici

20 yıl 2 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım ben de arıyorum ama şu anda iddalı konuşucam belki ama çok araştırdım türkiyede düzgün bir kırmızı lori satan yok. Bi kaç yer var ama yaşları büyük ve doğrusunu sölemek gerekirse sağlıklarından emin değilim. Bu yüzden sana bol şanslar diliyorum. Eğer ankaradan almak istersen kızılayda bir pet-shop var geveze lori var orda 1000$ diyo evcil konuşuyo.... Malesef bu kuş gribi yüzünden bulmak iyice zorlaştı. Bu türü biliyorum faka bulamıyorum...Tekrar bol şanslar...

img

aykutbarazi

20 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Haciecem satıyor bir adet 400$ dedi osmaniyede kendisi.Hatta garantili demişti.Eğer beğenmezsen geri gönderebiliyodun.Ama sonra işleri yüzünden kuşlarla ilgilenemediğini yazmıştı...Sonrasını bilmiyorum. Ben görmeden almak istemediğimden alamamıştım o loriyi...Sen istersen bir görüş...

img

aykutbarazi

20 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ