Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
Yine Aynı Dert Ama: - 2.sayfa
ya arkadaşlar ben bu mesaja benzer bir tane daha yolladım ama artık sabrım kalmadı...Benim bir erkek bir dişi muhabbet kuşum war.bunlar eşleşmiyorlar ama belki yöntemlerle eşleştirebilirim.ya da eşleşmeleri için gereken etkenleri uygulayabilirim.bana yöntem(warsa) yazabilirmisiniz.ya ben bekledim bekledim hiç birşey olduğu yok artık olaya el atmanın zamanı geldi diye düşündüm. ha birde: ben erkek kuşuma haftada bir kaç kez abur cubur namına birşeyler weriorum(cips baharatlı bisküviler vs.)acaba bu iyimi kötümü?ya da bunlardan başka yem dışında neler werebilirim?(meyve sebze gibi)LÜTFEN YARDIMCI OLUN BENİ BU DERTTEN KURTARIIN!!!
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK YANILIYORSUN SOLAK DOSTUM BEN BU FİKRE KATILMIYORUM BU SADECE EVDEKİ KUŞLAR İÇİN GEÇERLİDİR VE ONLAR İÇİN BİLE KESİNLİK İFADE ETMEZ ASOŞŞ SANA TAVSİYEM KUŞUNU AL KUŞÇUYA GİT HANGİSİNİ DAHA ÖOK SEVİYORSAN DİĞER KUŞU DEĞİŞTİR AMA KUŞU ÖNCE KAFESE AT VE BIRAK EŞİNİ O SEÇSİN EN PRATİK ÇÖZÜM BUDUR DAHA SORUN OLURSA [email protected] dan ulaşabil irsin
SLM:Asoşş arkadaşım.sana yazılanları sen nekadar dikate aldını bilmem.fakat sen gene bildini okuyorsun.dahası ne deyebilirim ki .dişi erkeyi beğenmiyorsa bu iş olmaz demek tir.boşuna bekleme.sinirlerinide ipratma...saygılar..
bimuve teşekkürler ama kuşları alalı çok oldu we kuşları ayrı ayrı yerlerden aldım bu yüzden nerden we nasıl değiştireceğimi bilmiyorum hem kuşçu alırmı uzun süre önce sattığı kuşu???
Selam Asoşş,ben de aynı dertten müzdariptim.Dişiyi sonradan aldım ve pek anlaşamdılar,buradaki arkadaşlar yaş farkı olduğunu söylediler.Ben de dişiyi geri götürdüm(5 ay beklemiştim.)Ama kuşçu geri almadı.Yalnızca takas yapabilirler kesinlikle almazlar geriye.Ama takasta da üste para alırlar haberin olsun. Takas için de benim yaptığım yanlışa düşmemeni tavsiye ederim.Erkeği de dişiyle beraber götür kuşçuya ve sal diğer kuşların arasına.Biraaz bekle.Buradaki arkadaşların dediklerine göre 1 hafta en iyisi olurmuş.Ama sakın kuşu kuşçu seçmesin.Ben seçer arasına koyarım gibi bi şey söylerse sakın seçtirme ben kendim alacağım de.Senin kuşunun seçmediği bir kuşu verme ihtimali de var.Buna çook önem göster çünkü her şey bunda bitiyor,bence. Sana bol evcilli günler...
teşekkürle matleer_55.ya ben zaten geri vermek derken değiştirmeyi kastedmiştim .ben de kuşumu 2005 temmuzda aldım çook zaman geçti aradan bence kuşcu artık almaz ben bişi sorcam peki ya başka bir kuşçuyla takas yapsam olumu acaba??
tabi ki olur.Kim alırsa onla yap.Ben de veremedim aldığım yere,yani takası istemedi.başka bir kuşçuda takas ettim.başta istemiyolar.Ama üste verdiğin parayı biraaz artır herkes kabul eder elinde kuş varsa.Sonuıçta para kazanmak esas onlar için. :) Kolay gelsin...