Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
BANADA YARDIM ELİ
Ya arkadaşlar aylardır jack russell terrier cinsi arıyorum bulamadım bulduklarım acaip fiyat istiyo eşimde bu cinsleri çok seviyo hadi arkadaşlar banada bir tane bulalım mailim [email protected]
Sevgili Eternity, yanlış bilmiyorsam, J.R. Terrier ırkı köpek, Parson Jack Russel isminde bir din adamı tarafından melezleme yoluyla geçen yüzyıl üretilmiş bir ırk. Amerikan Köpek Kulubü tarafından tanınmıyor. Yeni üretildiği zaman tutulmasına rağmen, P.J. Russel öldükten sonra bu ırkın popülaritesi geçmiş. Şu anda İngiltere''de çok az sayıda saf örnekleri yetiştiriliyor. Bu kadar nadir bulunan bir ırkı istemekle, çok zor bir işe soyunmuşsun. Allah yardımcın olsun. Fakat Türkiye''de saf bir J.R. Terreier bulacağını zannetmiyorum. "Bende var" diyen, yalan söylüyordur, çünkü saf değildir. Bence bu sevdada vazgeç derim. Ama "Gönül bu, ota da konuyor...."
napim abi kondu bi kere gönül ferman dinlemiyo eşim bile vazgeçirmeye çalışıyor ama nafile.bu arada j.r ile ilgili yazdıkların dogru. ama azimle sı...n kayayı bile delermiş kendine iyi bak..
Allah yardımcın olsun. Birde Adana''nın ikliminde onu nasıl yaşatacaksın, onu da merak ediyorum. J.R. Terrier serin ve yağışlı iklime adapte olmuş bir ırktır ve adaptasyon kabiliyeti düşüktür. Eğer 2 aylık yavruyken alırsan bilmem, ama yetişkin hayvanı alıp, Adana''ya götürürsen, %99 öldürürsün. Benden söylemesi.
arkadaşım ben bakırköyde oturuyorum ve 2 tane bu ırk köpek gördüm ayrıza Beyaz ın köpeği de bu cins bulma şansın var. bence üretimi yasaklanmış pitbul kadar zor olmasa gerek. bol şans
sevgili dostlarım bu cins köpekten var var ama yani fiyat olarak biraz abartı snejana arkadaşımız satıyormuş ya 600 euro diyor!!!!! zileliorhan kardeşim bir bulayım varya adana nın sıcagı vız gelir evin her yanını sibirya yaparım :)) hepinize selamlar...