Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
UYGUN AKVARYUM+BALIK
Satıyorum uzunluğu 1 metre yükseklik 65.cm genişlik 50.cm demir profil sehbası 2 katlı büyük ekol dış filitre büyük boy atman iç filitre 40cm hava taşı kaliteli ve yeni bir 100w ısıtıcı 2 adet büyük kaya 1 adet küp var akvaryum ful dür ayrıca elektrik sistemi üstünde çift florasan lambası var. akvaryumda: - 5 adet kafalı yunus var hepsi orjinal 1 erkek 4 dişi damızlık ve genç en büyüğü 2 yaşında boyları 8 ve 12 cm arasında - 4 adet prenses 1 erkek 3 dişi damızlık - 4 adet ahli 1 erkek 3 dişi 2 tanesi damızlık diğer 2 tanesi biraz daha genç ve tecrübesiz - 4 adet 2 aylık yavru 2 tenesi s. prenses diğer 2 tanesi malawi - ayrıca 10 cm boyunda 1 watoz ve birde çöpcü mevcut. bu akvaryum u filitreleri dış motoru ve balıklar dahil komple satıyorum uygun fiyata vereceğim. her türlü garantiyi şahsen veriyorum ilgilenen arkadaşların bana telefonla ulaşmasını isterim internet e pek fazla bakamıyorum BUNUN İÇİNDE KİMSEYİ CEVAPSIZ BIRAKMAK İSTEMEM. fiatta yardımcı olurum 350.ytl. ŞEHİR: ETLİK/ANKARA TEL: 0535-830-07-86 ATALAY.