Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

komple kurulu akvaryum (resimleriyle)

en100 yükseklik 70 genişlik 55 çok şık mobilyası var. 3 ay önce alındı. en ufak bir çizik yok. yanında eheim 2213 filtresi,akvaryumun kapağı işıkları ile beraber çalışır durumda, kumu, kayaları, içinde 15 adet cichlid balık ile beraber kurulu set halinde veriyorum. resimler 10 gün önce çekildi akvaryumda bir değişiklik yok tamemen aynı. komple set halinde saydıklarımın hepsi dahil olarak 590 ytl ye veriyorum. fiyat pazarlıksızdır İstanbul Floryada giriş katta oturuyorum. 05443704807

img

trickyyy

19 yıl 2 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hocam akvaryumun güzelmiş ama para yok:(((

img

fatih2405

19 yıl 10 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

fatih kardeş Rabbim sana hayırlı paralar pullar bilimum ziynet eşyaları versin pet shop alasın inşaallah... :):):):):):)

img

naqshe

19 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

canın saolsun ama beğenmene çok sevindim. Arada fiyatta biraz da olsa pazarlık yapılır

img

trickyyy

ÖZEL MESAJ

AKVARYUMUN SON FİYATI ---500 YTL--- OLMUŞTUR. Yani 15 adet chichlid balık + eheim 2213filtre + resimdeki tüm kayalar + akvaryumun mobilyası + ışık tertibatı yemler vs. vs. toplam 500 ytl

img

trickyyy

ÖZEL MESAJ

AKVARYUMUN SON FİYATI ---500 YTL--- OLMUŞTUR. Yani 15 adet chichlid balık + eheim 2213filtre + resimdeki tüm kayalar + akvaryumun mobilyası + ışık tertibatı yemler vs. vs. toplam 500 ytl

img

trickyyy

ÖZEL MESAJ

naqshe kardeş duaların için teşekkür ederim aynılarını ben de sana diliyorum:))))))

img

fatih2405

19 yıl 10 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilan günceldir

img

trickyyy

ÖZEL MESAJ

SELAM SADECE AKVARYUM VE SEHPASINI SATIYORMUSUN ? GÜZEL BİR FİYAT VERİRSEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM! sAYGILAr

img

hoscakal

18 yıl 9 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] dan bana ulaşabilirsiniz ! SaygılaR

img

hoscakal

18 yıl 9 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ