Hepsievcil

Sürüngen Forumları > İguana

Mesaj Ekle

ışığımm yokk:((((

bu kırmızı spotla florasan ampülü nerde bulabilirim acaba??? bikaç yere sordumm ama nafilee:(

img

yeşilkirpi

19 yıl 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben 3 gün önce kırmızı lambadan aldım istanbul da beylikdüzündeki bauhause dan...ama genel olarak elektrikçilerde var..florasanı da eminönünden almıştım yaklaşık 25 milyon civarıydı..

img

güneşş

20 yıl 4 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

florasanın adıda reptistar ve almanya`dan getiriyorlar çoğunlukla.

img

güneşş

ÖZEL MESAJ

arkadasim kirmizi pot icin herhangi bir elektrikciye gidip sunu soyledinmi sana bulurar isigi!philips infrared 100 watt demen yeter ben 15 ytl ye aldim!florasan olayi pahali haberin olsun reptistar marka al ve ustunde igu resmi olsun!buyuk petshoplarda var ama pazarlik yapmani oneririm:)35 ytl den azla verme aman haaaa!35 de cok ama yapacak bisi yok:)

img

nyayman

19 yıl 1 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben kırmızı spot işiğı 60 watt aldım 2 haftadır kullanıyorum ve bana göre yeterli 100 watt çok sıcak gelmez mi?çünkü florasanın da az da olsa bi sıcaklığı var..

img

güneşş

ÖZEL MESAJ

bu aylarda 60 lık yeter zaten 2-3 hafta sona hiç takmasanız bile olur.........

img

tr00ler35

19 yıl 11 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasim kirmizi pot icin herhangi bir elektrikciye gidip sunu soyledinmi sana bulurar isigi!philips infrared 100 watt demen yeter ben 15 ytl ye aldim!florasan olayi pahali haberin olsun reptistar marka al ve ustunde igu resmi olsun!buyuk petshoplarda var ama pazarlik yapmani oneririm:)35 ytl den azla verme aman haaaa!35 de cok ama yapacak bisi yok:)

img

nyayman

19 yıl 1 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar gecenlerde phılıps 100 watt spot ınfrared aldım.6.5mılyona.antalyada yasıorum ama hemen hemen her ılde boledır,zamanınız varsa arastırın derım.Aldıgım yer en buyuk toptancı ıdı.haberınız olsun ıyı gunler

img

leıgonnaıre

18 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ