Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryum Malzemeleri
dış filtreler
elimde bulunan hepsi 2-3 aylık olan diş filtrelerimi satıyorum bir adet atman f1(3335)40 ytl bir adet atman f4 (3338) 80 ytl bir adet jabeo 818 55 ytl bir adet eheime 2213 100 ytl ilgilenenler [email protected]`dan ulaşabilirler
Merhaba arkadaşım.Eheime 2213 eger duruyorsa ne durumda olduğunu herhangi bir problemi varmı bildirirsen sevinirim.Bu arada son fiyatınıda yazarsan almayı düşünüyorum.
malesef satıldı arkadaşım fakat diğer filtreler duruyo almayı düşünürsen fiyatta bişeyler yaparım
dış filtre konusunda fazla bilgim yok atman f4 3338 kaç litrelik akvaryumun temizliğini yapar. ayrıca fitrenizin tüm elemanları varmı. yani hemen akvaryuma takılıp kullanılabilecek durumdamı. ayrıca fiatı konusunda indirim yapabilirmisin. ben konyadayım eğer anlaşırsak nasıl alabilirim.
erdem bey,hangi şehirdesiniz?
istanbuldayım arkadaşım
arkadaşım atman 3338 duruyor mu kaç aylık malzeme var mı ? ben antalyadayım. [email protected] dan ulaşabilirsin. saygılar
Arkadaşlar eheım 2213 ü akvaryumcuda 60 a buldum ama içi dolu mu boş mu sormadım içinin dolması en ucuz kaça malolur bana?
selam atman 3338 duruyorsa 60 ytl verebilirim 05058057750
slm arkadaşlar atman f4 duruyor içi dolu malzemeler sıfırdır istanbuldayım son 80 ytl