Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

jako yanliz kalirmi??

merhaba arkadaslar. uzun zamandir bir papaganim olsun istiyorum. su an iki muhabbet kusum var, bazi insanlar "iki tane kücük kus, beslemesi ne kadar zor olurki" diyebiliyor, ama onlarin sevgi kadar bakimada ihtiyaci var. Acayip hosuma giden papaganlardan biri jako, cünkü forumlarda okudugum kadar iyle, insana cok baglaniyorlar ve ayrica konusma yetenekleri diger kuslardan daha cok. jakolari bir kac saatligine yanliz birakabilirmiyim? veya tatile gidecek olsam bir veya iki haftaligina baskasina birakabilirmiyim? benim bilmek istedigim bunlar. eger zaten jakolari yanliz birakmamam gerekiyorsa hic alipda üzülmesini istemem. iyi günler diliyorum...saygilarimla...

img

dudik

19 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasım tabıkı jakonu 1 2 saat yalnız bırakabılırsın.cogu jako besleyen arkadaslarımızda calısyor ve jakoları yalnız kalabılıyor.ama jakolar la ılgılı ıyı arstırma yapmanı onerırım cunku vahsı bır jakoyu egıtmek sabır ısteyen bır kus.en ıyı konusan papagan turudur jako.msn adresım [email protected] baska sormak ıstedıgın bır sey olursa yardımcı olabılırım