Sürüngen Forumları > İguana
RESİMLİ ÖRNEK İGUANA TERRARİUMU
http://www.hepsievcil.com/App/SizinEvciller/Detay.aspx?EvcilRef=198&BolumRef=50000 ARKADAŞLAR UZUN UGRASLAR SONUCU VE xcvxc NİN YARDIMLARIYLA GÜZEL BİR TERRAİUM YAPTIM!ŞUNUDA ANLADIMKİ ANLAMSIZ PARALAR YATIRMAYA GEREK YOK!RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ YEŞİL ZEMİN BİLDİGİNİZ DEKORATİF ÇİM HALI METREKARESİ 7YTL BEN 2 METREKARE ALDIM ÇÜNKÜ BİRİSİ YEDEK VE AYNI ZAMANDA PİSLENDİGİ ZAMAN DEĞİŞTİRMEK İÇİN!YEŞİL YAPRAKLARDA YAPMA ÇİCEKLER HEPSİNİN MALİYETİ 10 YTL!AMAN ÇİN MALI ALMAYIN ÇÜNKÜ İNCE OLDUGU İÇİN İGULAR YEMEĞE ÇALIŞIYOR!BU ARADA RESİMDEKİ TERRAİUMUN BOYUTLARI 52CM*54CM!SORUSU OLAN ARKADAŞLAR BANA [email protected] DAN ULAŞABİLİRLER!İGULARI RAHAT ETTİRELİM ONLARIN HUZURU ÖNEMLİ UNUTMAYALIM!:)))
merhaba terrum gercekten cok iyi ve guzel arkadaslar keske hepimiz :::nyayman::: gibi igularımız için bu sekilde terrumlar yapabilsek. . . Gercek anlamda ovguyu hakkediyor kendisi belirtmemiş ama alt tarafında birde kafes seklinde bir igu barınagı vardır vede cok sagla guzel bir yapısı olan bir kafes tir. Arkadas her igu sahibini bu sekilde duyarlı olmasını isterim hersey için asıl ben tessekkur ederim. . . saygılarımla. . .
bide görebilsem.
ortam süper tebrik ederim ikinizide çok güzel iş çıkarmışsızın tek eksik uva+b kalmış :)) onlarda oldumu 10 numara ,,,snakehunter,,,
Tebrik ederim çok güzel olmuş gerçekten toplamda ne kadara patladıgını ögrenebilir miyim? ben 1 hafta sonra bi igu sahibi olucam ve hazırlık yapıyorum.
ben edirneden alper ben de yeni bir iguana sahibiyim şimdilik buyük bir akvaryum içinde barındırmaya çalışıyorum ama yeterli olamdığı belli TERRAİUM un fiyatı tam olarak nekadar cam kafes ve içindeki herşe ile