Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

lütfen lütfen eğer dişi kedi bulamazsam erkeği vermek zorunda kalıcam evde çok bağırıyor dişi kediii

yalvarırım artıkk dayanmıyacağım ava derhal dişi kedi almam mm lazım yardım edin

img

buz14

19 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sokakta bulduğum dişi bir siyam var 2,5-3 yaşlarında istanbul küçükyalıdayım.ilgilenirseniz

img

symo

18 yıl 11 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Anneleri onlari terketti, sadece iki yavru hayatta kaldi. 5 gun boyunca hicbir sey yemediler ve nezleydiler. Sonunda yedirmeyi basardik ve ilac tedavisi yaptik. Surekli vitaminlerini ve islak mamalarini veriyoruz. Simdi sagliklari cok iyi. Korsan `in tuvalet egitimi bile var. Alacak kisiye vermeden once veterinerde temizligini ve bakimini yaptirip oyle verecegim. Diger yavruyu da ben alacagim. Ikisi de disi :) Isterseniz verecegim kucuk yavrunun ismi KORSAN ve resimleri; http://www.geocities.com/burakuysaler/korsan.html

img

burakuysaler

18 yıl 11 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

...kısırlaştırmayı düşünmez misiniz..sonrasında dünyaya gelecek yavrularla uğraşmak zordur da.

img

o_k_k

20 yıl 6 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb 1 yaşında nazlı ismindeki dünyalar güzeli kızımız sokakta kaldı ve ona acilen bir yuva bulmamız gerekiyor 0533 318 05 56

img

lilicik

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ