Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
lütfen lütfen eğer dişi kedi bulamazsam erkeği vermek zorunda kalıcam evde çok bağırıyor dişi kediii
yalvarırım artıkk dayanmıyacağım ava derhal dişi kedi almam mm lazım yardım edin
Sokakta bulduğum dişi bir siyam var 2,5-3 yaşlarında istanbul küçükyalıdayım.ilgilenirseniz
Anneleri onlari terketti, sadece iki yavru hayatta kaldi. 5 gun boyunca hicbir sey yemediler ve nezleydiler. Sonunda yedirmeyi basardik ve ilac tedavisi yaptik. Surekli vitaminlerini ve islak mamalarini veriyoruz. Simdi sagliklari cok iyi. Korsan `in tuvalet egitimi bile var. Alacak kisiye vermeden once veterinerde temizligini ve bakimini yaptirip oyle verecegim. Diger yavruyu da ben alacagim. Ikisi de disi :) Isterseniz verecegim kucuk yavrunun ismi KORSAN ve resimleri; http://www.geocities.com/burakuysaler/korsan.html
...kısırlaştırmayı düşünmez misiniz..sonrasında dünyaya gelecek yavrularla uğraşmak zordur da.
mrb 1 yaşında nazlı ismindeki dünyalar güzeli kızımız sokakta kaldı ve ona acilen bir yuva bulmamız gerekiyor 0533 318 05 56