Diğer Evcil Forumları > Hamster
isimler - 16.sayfa
arkadaşlar diğer forumların çoğunda görüyorum hep bu konuyu,herkes buraya kobayının ya da hamsterının adını yazsın,yeni isimler bulmuş oluruz...benim kobayımın adı cholito :)
fa(h)renight heralde en orjinal isim budur.kardeşim ısı birimi olarak koydu hayvanın ismini biz fare night(gece) olarak kullandık ama hayvan hertürlü tepki veriyordu
DİŞİ OLAN FISTIK ERKEK FINDIK .D
ya arkadaşlar hamster almak istiyorum. uzun tüylü teddy hasmter`lar hoşuma gitti ama bi yandanda guinea pig`lerde çok tatlı.. hangisi daha hareketli ,cana yakın,ele gelir, oyuncudur ? hangisini tavsiye edersiniz
Benim gonzimin adı JonJon ;D
Merhaba g3nc,hamsterlar çok oyuncudurlar ve çok şirindirler ama sıksık eline alıp okşamak kucağına rahat rahat korkmadan almak istiyorsan guinea pig al derim ama hem fiyat açısından hemde şirinlik açısından hamster daha iyi bir seçim olabilir ama karar senin benden bir uyarı guinea piglerin bakımı hamsterla kıyaslanırsa daha zorfur ve geniş bir alanda çift olarak bakılırsa daha mutlu olur diye düşünüyorum karar senin iyice düşün...
benim gonzalesimin adı ponpon
Benim gonzimin adı JonJon ;D
benim hamsterim 1 yaşında ilk geldiği günler kafesinin içinde ve dışında çok haydutluklar yaptığı için ismini "haydut" koymuştum:D
Benm 2 tane muabbetm var hırçın la çapkın isimleri :D eer hamster alırsam adılarını bihterle behlül koooycaaaaam :D :D
ilk hamsterımın adı alfonso 2.hamsterımın köpük 3 hamsterımın peluş şimdiki hamsterımın adı bıcır hoşuma giden hamster isimleri şazi goude salex pamuk prenses lion ....