Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

Saka piçi çıkaracaklar için önemli bilgi

Saka piçi çıkarmak isteyen arkadaşlar elinizde en az 2 adet sakanız olmalıdır.Tek saka ile şansınız azalır. İki saka olursa birbirlerinin ötüşlerinden etkilenip yanlarındaki kanaryaları daha çok benimseyip sahipleniyorlar ve ötüşleri kanaryaları gazlıyor. Aynı durum dişi kanaryalar içinde geçerli denenmiştir. Duyrulur.

img

ulaşatasoy

20 yıl 8 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Doğru.

img

kertenkeleci

20 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

herşeyi denedim olmadı

img

zaferkocatürk

18 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm kardeşim baba saka anne yeşil kanaryadan elde ettiğim dişi saka piçi ikinci kez yumurtaya yattı dört yumurta var erkek kanarya ile çifte attm sizce yumurtalar çıkarmı veya dişi saka piçinden yavru alan varmı

img

baranbey2

20 yıl 4 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

meraba arkadaşlar.benimde bir teklifim var.belki bunu biliyorsunuz ama yinede aklınızda olsun.dişiniz yatmıyorsa bir tane güzel bağıran erkek kanarya koyabilirsiniz.fakat onu görmeyecek.sadece sesini duyacak.göreceksiniz nasıl yattığını saygılar.

img

melezci_tuncay

18 yıl 4 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

nası yani sen şimdi dişi saka piçinden yumurta aldığını mı söylüyosun bu imkansız gibi bi şey ..piçler katır gibidir doğuştan kısırdırlar ... ben öyle biliyorum yanii

img

kuscu01

21 yıl 3 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evet dişi saka piçleri kısırdır ama bu onların yumurtlamıyacakları anlamına gelmez. Yumurtlarlar fakat yumurtalar boş çıkar.

img

haydutt

18 yıl 1 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ