Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

***İkinciel kuluçka makinesi arıyorum***

İkinciel kuluçka makinesi arıyorum. Çok prefosyonel olmasına gerek yok, 10 tavuk yumurtası alsın yeter. Fiyat bildirirseniz sevinirim. istanbul içi...

slm. arkadaşım on tane yumurta için bi sürü para verip kuluçka makinası aldığına değmez.al bitane hint tavuğu 3 ayda bir kurk olur.ama yinede makina diyosan elimde 5 aydır kullandığım %60-65 kapasitede 400 yumurtalık makinam var.bana küçük geldiği için değiştirecem.fiyatlar konusunda bilgin olsun diye yazdım.fiyatı 600 ytl.ayrıca bilgi almak istersen [email protected]

img

duygusal

19 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

1 senelık 50 yumurta kapasitelı kuluçka makınam var 350 ytl ye verebılırım.faal durumda hobii amaçlı kullanacaksan ideal ben artık daha yuksek kapasitelı almak ıstıyorum.

img

safran7777

19 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kardeş sıfır makian al 200-300 ytl arası başın ağırmaz .. RamazaN Bey ile görüş çok yardımcı olur .. 212-728 33 23-24 212-451 00 00 Ben aldım çok memnunum bıldırcın çıkarıyorum basit ve bir o kadar iyi bir makina ...çok büyük değil ama 60-70 yumurta alır .. daha detaylı bilgi için [email protected] yazarsan yazışabiliriz..

http://www.vgsdevekusu.com/newmachine.htm bu makinayı geçen sene aldım, bir iki defa kullandıktan sonra tavuklar kendileri yattığı için bana yeterli oluyorlar... bu makinayı 350ytl`ye aldım bir fiyat ver anlaşırız... fakat makina erzincan`da kargo sana ait... VGS Marka

img

kumandur

18 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

herkeze selamlar bu verdıgınız fıatlar otomatık mı manual mı ve de hangı marka onu bıldırırsenız sevınırım

img

keklikçi26

18 yıl 10 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın Keklikçi siz erkeskine sordunuz sanırım ama o cevap verene kadar beklemeden ben cevap vereyim, bendeki makina tamamen manuelsadece ısı ve nem birbirine orantılı bir dijital ayarı var bir aynı ayarda nem ve ısı otomatikde seçilebiliyor yani kendisi duruma göre nasıl karar veriyorsa heralde her ortama uygun standart bir ayar tutturmuşlar açıkcası ben 10 sülün`den yanlızca bir yavru aldım, sorduğumda bu bile mucizeymiş, tavuklardan ve bıldırcınlardan neredeyse %90 yavru çıkıyor ve yanlızca bir sene kullanmama rağmen yavru çıkmayan yumurtaların hepsini kırıp ne zaman öldüklerine baktım canlanan ceninlerin hepsi son 3 gün içinde ölmüş diğerleri ise hiç canlanamamış dölsüz yumurta... yani bu kadar basit bir makina olmasına rağmen yanlızca çıkımda başarısız... yine de bıldırcın için ideal keklik konusunu bilmiyorum... elazığ`daki çiftliği gezip keklik hakkında bilgi aldım ama henüz hiç denemedim...

img

kumandur

18 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam kumandur karedş 150+kargo ücretine satıcıysan alıcı hazır bilgine [email protected]