Hepsievcil

Sürüngen Forumları > İguana

Mesaj Ekle

biri yardım etsin.tuvaletini yapmıyo ve hep yatıyo

2 kap yemek yedi ve 3-4 gün oldu tuvaletini yapmıyo suya soktum masaj yaptım genede yapmadı yürümesi için slıyorum 2 adım atıp yatıyo hemen ne yapmam lazım gidişat kötü

img

eng

19 yıl 7 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ılık suyu bi kaba koy igunun ayakları yere deycek kadar olsun bırak öyle bi süre yapana kadar fazla kalmasına gerek kalmayacaktır saten......

merhaba ENG... benim igumun da aynı sorunu vardı ve 2 haftadır gayet iyi. Öncelikle yiyeceklerinin hepsini temin ediyormusun?mesela ben calsiyum ve vitamin vermeye oldukça geç başladım maleseff ama verdiğimden beri de gayet iyi ayrıca yeteri kadar da ısınmıyordu benimki bu da tuvaletinde sorun yaratmış olabilirr.aşağı yukarı 5 gun kadar yapmamıştı.yemek yiyorsa çok kötü değildir merak etme ama halsizse bu vitaminlerinin eksikliğinden olabilir.sadece tuvaleti için ekstra bşey yapmadım ama bu eksiklerimi diderdiğimde herşey halloldu.Umarım biran once iyileşir..

img

güneşş

20 yıl 4 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

valla ılık suda 3 gündür koyuyorum masaj yapıyorum karnına ama bi hareket yok yemek yiyiyo bi problem yok ama halsiz işte bide tuvaletini yapmıyo.önericeğiniz bi vitamin var mı nerden temin edebileceğimide söylermisin.her petshopta var mıdır.

img

eng

ÖZEL MESAJ

kalsiyum olarak calcidine granül. Bu her eczanede vardır.bebekler için kulaılıyormuş normalde.bundan bi 6 tanesini haftada 1 kere olmak üzere ezip toz haline getirip yemeğinin üzerine serpebilirsin.vitamini ise açıkçası ben isim falan bilmeden gidip petshop`a sordum o da bana sürüngenler için ortak kullanılan bir vitamin verdi d3 ve birçok diğer vitamini içeriyor.sıvı şeklinde,bunu da suyuna damlatabilirsin .benimki pek su içmediği için ben kıvırcık salatanın üzerine 6 damla damlatıyorum ve ağzına veriyorum diğer türlü pek beğenmiyorlar zaten:))ısınması nasıl peki?

img

güneşş

20 yıl 4 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam eng, igunun karnı baya şişmi?? arkadaşların dediği gibi ılık suda bekletme olayı durumu çözmesi lazım aslında ama ,sen bu aralar yemeği biraz azalt bide verdiğin yiyeceklere dikkat et çok ince doğrayıp filan ver hazmı kolay olsun bide suyun sıcaklığını biraz daha arttırmayı dene yaşadığı ortamın sıcaklığınada dikkat et düzelir,,,snakehunter,,,

en sonunda bu gün yaptı ve rahatladı :) bana yardım edenlere teşekkürler.

img

eng

ÖZEL MESAJ

hadi bakalım geçmiş olsun sevindim :)) düzelir demiştikk,,,snakehunter,,,