Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

vahsi tavsan

selam aradaslar benim disi tavsanim sonzamanlarda artik bekci köpegin den farkiyok cok vahsi oldu kafesine yem koymaya yaklasamiyorum elime alip sevemiyorum isiriyor cok havsice esimi dun kuduz bir köpekgibi isirdi etini parcaladi yavru aldik buyuktuk 1 yasina kadar 1 ay önce 3 tane tavsan daha aldim onlardan sonra azdi iyice önceden de vardi ama bana karsiydi saldirganligi esimmi cok severdi bana yaptilarini ona yapmazdi ama artik onada karsi vahsi budumun neden böyle oldunu bilen varsa yazsin bana.

img

ucankus

19 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok geçmiş olsun aynı şey benim tavşanımdada sözkonusuydu önce kalabalık bir tavşan topluluğunun içinde bir zaman kaldığı için vahşileştiğini düşündük (tabi bununda etkisi var)sonra hamile olduğu için daha çok böle davrandığını anladık ama hamilelik ve süt emzirme dönemi geçtikten sonra yavaş yavaş kendini sevdirmeye başladı tabi zaman zaman dellenip yine ısırıyordu,elimde yara izleri hala var hatta ama ben onunla başetmesini öğrenmiştim,bide köpek hırlaması gibi bir ses çıkarıyordu çok komik :) sizi çok iyi anlıyorum ,aldığınız o 3 tavşan (yetişkinmiydi bilemiyorum) hamile kalmasına neden olmuş olabilirmi acaba

img

sevgiyuvası

20 yıl 3 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam sevgiyuvasi önceliklen ilgine tesekkur ederim tavsanimi 24 gun önce ciflestirmistik artik hamile kaldimi bilmiyorum karni cok sisti vahsilesti yemesi 2 kat oldu ama ters bisey var karnin da halen yavrulari hissetmiyorum 24 gun oldugu halde belkide kendini kandiriyor hamileyim diye en gec 10 gun sonra belli olur diye dusunuyorum birde böyle vahsi bir tavsanin yavrulari olsa on lara zarar verirmi acaba aldim 4 tane tavsanim var 3 kiz 1 erkek hepsi ayri cins hepsi ayri kafeslerde bir arada olan 2 kiz kardes olan lar diyer kiz vahsi olan ayri erkek zaten aryi durum böyle iste

img

ucankus

ÖZEL MESAJ

evet hamile olduğu için böle, neden anlaşıldı merak etme yavrularına karşı çok merhametliler inş 10 güne kadar pembe tüysüz gözleri kapalı çirkinmi çirkin ama sağlıklı bebeklerin olur :)) yavrular doğunca bizi haberdar et tecrübelerimizi paylaşırız mesela ben şimdiden birini paylaşayım annenin yavruları emzirmediğinden hatta yanlarına bile uğramadığından şikayet ediceksin o ne zaman emziriceğini çok iyi biliyor diycem bende tavşanlar günde 1 kez sanırım vede sabah karşı gün doğmadan emziriyorlarmış ,gün içinde üstlerinde yatmıyor ve yanlarına pek uğramıyor ama yavrular günden güne büyüyor tüyleniyor durum böle olursa bilki sorun yok için rahat olsun ,üstlerine bolca tüy yığar yavrular sıcak durur kısacası o işini bilir müjdeli haberlerinle bekliyoruz

img

sevgiyuvası

ÖZEL MESAJ

tesekkur ederim bilgilerin icin beni yan liz birakmadin tekrradan. isallah senin dedigin olurda hersey yolun da gider bir sorun olursa yazarim yine ama bu dönem de yapmam gereken leri soylersen hicfena olmaz

img

ucankus

ÖZEL MESAJ

aldığı gıdaya ve suyunu hergün tazelemeye dikkat et yeter yemi önünde bol bol dursun hep

img

sevgiyuvası

ÖZEL MESAJ

tamam herseyi oyle yaparim saol

img

ucankus

ÖZEL MESAJ

selam sevgiyuvasi benim tavsan dogurmadi sahte cikti yaptigi hersey ama 2 kat sismam bicim de duruyor tekrar ciflesmekte istemior erkek tavsana karsi cok vahsi onu hic baska tavsanlarlan birakamiyorum hepsine vahsi bir aslan gibi saldiriyor cok ta istemistim yavru olmasini evde tavsan mi besliyorum aslanmi sasirdim iyi gene diyer tavsan lari cok kiskaniyor galiba simdi tek yapcam yavru olmasi icin 2 tane kiz tavsan var on lar cok sakin erkekte onlari ciflestircem

img

ucankus

ÖZEL MESAJ