Kuş Forumları > Papağanlar
PAPAĞANLAR
TÜM ÇEŞİT PAPAĞANLAR KONUŞAN, YENİ KONUŞMAYA ALIŞABİLECEK RENGARENK PAPAĞANLAR........ TEL: 0212 512 23 17 TEL: 0212 512 68 73
selam arkadaşım ben papağan almak istiyorum bana yardımcı olurmusun yavru olsun istiyorum fiyatı ve resim gönderebilirmisin saygıları[email protected]
Merhaba arkadaşım, ara veya amazon papağanı arıyorum. yavru olması tercihimdir.yardım ederseniz sevinirim. mail adresim: [email protected] tel: 05553307230
Merhaba evcil ara papağanı arıyorum,fiyat ve resim gönderirseniz sevinirim.
slm msn yazarsan dahaiyi iletişim kurarız ozaman alacamızkuş hakkında konuşuruz iyigünler
merhabalar.ben de jako almayı düşünüyordum.fakat fazla sosyal olmadıklarını ve çok tüy ve toz döktüklerini duydum.papağanlarla ilgili pek bilgim yok.papağanların özellikleri ve fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim. [email protected]
PAPAĞANLARIN CİNSLERİNİ VE FİYAT LİSTESİNİ [email protected] ADRESİNE GÖNDERİNİZ ECEVİT CETİN 05333134321
[email protected] satılık evcil ara cinsi papağan arıyorum...
Merhaba ben konu dışında birşey sormak istiyorum.Benim bir sultan papağanım var bize geleli 4 ay oldu.Yavru diye aldık sanırım öyleydi.Hala çekirdek yemiyor,tüüneklikte uyumuyor her fırsatta yemlik üstünde ve yerde uyuyor.Tırnakları uzadı ne yapacağımı bilmiyorum,ama biraz evcilleşti çünkü tek ayağını elime atıp yem yemeye başladı.Daha önce yanına bile yaklaşınca kafesin içinde kaçacak yer arardı. Böyele işte bunları sana yazdım sanırım papağanlarla çok iyi aran ve bana yardım edebilirsin diye düşündüm .Cevap bekliyorum.SAĞOL.