Kuş Forumları > Papağanlar
Yerli Papağan Üretim Çiftliği
Merhaba arkadaşar bundan 4-5 ay öncesine kadar internetteki forumlarda İzmir`de yerli papağan üretimi yapan bir çiftliğin olduğu ve pahalıya oradan buradan yaşlı papağanlar almak yerine yeni üretim bebek papağanların temin edilebileceği yazıyor ve bir web adresi veriliyordu. Şimdi ise bu adres hakkında bir bilgi bulamıyorum. Tam yavru gri afrika almaya karar vermişken bu adresi bulamamak beni çok üzdü. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar buraya adresi yazarlarsa sevinirim.
arkadasım oyle bır sey oldunu sanmıyorum.olsaydı emın olun bas bas bagırırlardı bence cok heveslenmeyın.sıyay tada gır gozlu tımnehler nulunabılıyor.hem cok kucuk bır jakonun bakımı cok zordur olme rıskı cok yuksektır
arkadasım oyle bır sey oldunu sanmıyorum.olsaydı emın olun bas bas bagırırlardı bence cok heveslenmeyın.sıyay tada gır gozlu tımnehler nulunabılıyor.hem cok kucuk bır jakonun bakımı cok zordur olme rıskı cok yuksektır
merhaba dostum............. zorak1 dostuma katılıyorum senin onları aramana gerek olmadan onlar seni bulurlar.........yinede bulursan haber verirsen sevinirim saygılar