Kuş Forumları > Güvercinler
**Tecrübelilere soruyorum**RESİMLİ
Sorum şu, Bu arkadaşların ırklarını biliyor musunuz? Diğer Sorum siyah olanlardan hangisi dişi hangisi erkek nasıl anlayabillirim şimdiden teşekkürler. Resimden anlaşılıyorsa 1 yada 2 erkek dişi vs derseniz sevinirim, vakit ayırdığınız için teşekkürler...
bu kusların dort tanesı de mardin diye bilinir. tepelı ve onun yanındakıler sarı olarak bılınır. limoni dıyenlerde vardır. dıger ıkı arap olarak nıtelendırılır ve 1 numara erkek olandır 2 numaraıle belırtmıs oldugunda dışi dır. sen yenımı basladın kus baslamaya eger yenıysen sakın gidip te cıcek pazarı gıbı yerlerden guvercın felan alma kardes
Cevabınız için çok teşekkürler. Evet daha yeni başladım. Müsait olduğunuzda erkek ve dişiyi ayırt etme yöntemlerini ve çiçek pazarı derken nereyi kastettiğinizi (istanbuldaki mısır çarşısı mı) belirtirseniz sevinirim. tekrar teşekkür ederim :)
erkek kuş büyük olur.çoğu haywanda olduğu gibi süslü olur süslü nasıl diyorsan. yani daha renkli v.s. şeyler işte.kuş arayanlar ban [email protected]
meraba erkek dişi ayrımı erkek ler 1.öterler2.elinle tuttugun zaman güvercinin boynunu erkek biraz daha kalındır dişinin boynuna göre...4 kuş ta mardindir bunlar takla atarlar.tabiki her mardin oyun yapıcak diye kural yokk:)) 1=erkektir tepeli limoni erkek..
bana_kalırsa_1_nolu_erkek_2nolu_dişi_bu_arada_diğerleri_ingiliz_miskisi_haberin_olsun
slm 2 numaralı arap dişi resimden pek fark edilmiyo yinede ama sen boynuna bakıp anlayabilirsin erkegin ki kalın dişinin ki ince olur
arkadaş o kuşlardan 1 nolu erkek 2 nolu dişidir.limon`lara da ingiliz miskisi diyen arkadaş miski görmemiş.