Hepsievcil

Sürüngen Forumları > İguana

Mesaj Ekle

tırnak kopması

slm arkadaşlar, igumun sağ ve sol ön ayaklarındaki orta tırnakları koptu.iguma kafeste bakıyorum ve arasıra kafesin tellerini gerip çıkmaya çalışıyor tabii ki beceremiyor.merak ettiğim bu zorlamadan dolayı tırnaklarını incitip kopartmış olabilir mi?

img

keno

20 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

olabilir tabi biyere taktırıp ta kırmış olabilir veya sağlık sorunlasrından dolayıda tırnakları düşmüş olabilir eğer tırtnaklarını biyere takıpta kırdıysa kanama olmuştur bak bakalım,,,snakehunter,,,

ya evet bazı demirlerde kan izi var ama o kadar da zorlamış olacağına bi türlü inanamıyorum.türk filmi gibi :) gelişim sorunu sanırım yok çünkü yine deri atıyor bu aralar.gerçi bakılması gerektiği kadar hassas bakamıyorum ama yinede idare ediyoruz.finaller bitsin o da rahat edecek tabi ki. bi sorum olacaktı sana; gece yatarken pencereyi açık bırakıyom ve igunun kafeside pencerenin hemen yanında bi sorun olur mu bu havalarda?kendisi pencerenin olduğu tarafta uyumayı seçiyor sanırım rahat gibi sen ne dersin?

img

keno

20 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://www.hepsievcil.com/App/SizinEvciller/Detay.aspx?EvcilRef=208&BolumRef=50000

img

keno

20 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

igu orda rahat ediyorsa sorun olmaz havalar ısındı zaten