Hepsievcil

Sürüngen Forumları > İguana

Mesaj Ekle

igum karardı :(

benm sortie hastaydı vitamin ve ilaç falan verdim 2 gün boyunca.hasta oldugu an kafasının rengi simsiyah oldu.heralde hasta oldugu için mutsuz ve ilaçlar dan dır falan diye düşündüm.şimdi iyileşti ama kafasının rengi hala tam açılmadı.evde tüm aile fertleri sortie için şebek olduk.terraryumda yalnız bırakmıyoruz hiç.konuşuyoruz ilgileniyoruz.ama ne yapsak yaranamıyoruz.tavsiyesi olan var mı?

img

sortie_ben

18 yıl 11 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

oncelikle merhaba igualarda kafa nın siyahlasma olayı ergenlik doneminden itibaren baslar bazılarında vede kafası ust kısımları siyah olur bunda korkucak birsey yoktur benim igoru kafasında ilk baslarda yesildi sonradan siyahlastı ama gozlemlerim sonucunda igularda gece uykularında siyah kısmları beyazlasıor vede gun içersinde bazen siyahlık kaybolmaktadır buda rahatladıgını gostermetkte olup saglık problemi olmadıgını anlarız sortinde herhangi bi sorun oldugunu zannetmiyorum ama ilgini kesersen oda senden ilgisini kesicektir guven bana suan için ilgi en iyi seydir ve tahminimce cok iyi bakıyorsundur bu arada verdiğin ilaçların tadını begenmemiş olabilir bu benimkiler içinde geçerli hatta bazı gunler igora icirdigimde gun içersinde ve 1-2 gune kadar bizden kaçma girisimde bulunur bu yuzdden ona tatlı beşinler verebilirsin yaz geldigine gore kiraz dut tarzı seyleri severler bu hiç degilse omnu neselendiriri vede gunes ısınları ilede onu rahatlata bilirsin pencere kenarı veya gunes gelen bir yerdee kalırsa dahada rahatlıyacaktır birde sortie için ilgilenmeniz guel ama tum aile ustune dusmeyin cunku bu bilee ou strese soka bilir sadece sen ilgilen ve ona bak ailende sevsin ama cok ustune duserek degil tabiki birde dilini cıkartıp bir yerleri yalama olayı nekadar fazla ise okadar alısık ve raraht oldugunu gosterir bunuda unutmadan kendine ve sortiye iyi bak. . . saygılarımla. . .

img

xcvxc

20 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ